Şaşırtan karar; Galaxy Note 7 yenilenmiş olarak geri geliyor!

media 2259

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung, 2016 yılını ona zehir eden olay akıllı telefon modeli Galaxy Note 7'yi, tüm batarya patlama haberlerinden ve kullanıcıların tepkilerinden sonra yeniden "yenilenmiş" olarak kullanıcılara sunmaya karar verdi.

Hangi kelimelerle başlamayı bir türlü seçmeye karar veremediğimiz bu yazımıza, “hala akıllanmadın Samsung” kelimerini içeren bir cümle ile başlama en doğru şey olacaktır. Öyle ki, Samsung tüm yaşanan ve atlatılan badirelerden sonra, yine Galaxy Note 7 modelini yenileyerek piyasaya süreceğini onayladı.

teknik destek

Evet yanlış duymadınız, Güney Koreli teknoloji devi Samsung, sanki geçtiğimiz yıl teknik bir hatadan ötürü bataryada aşırı ısınma sonrasında oluşan bir nevi şase sonrasında onlarca kişinin ellerinde, arabasında, evinde, cebinde patlayan ve hatta az kalsın ölüme sebep olan Galaxy Note 7 modelini, sanki apar topar piyasadan toplamamış, sanki Samsung hakkında kullanıcılarda oluşan ciddi bir memnuniyetsizliğe sebep olmamış gibi yeniden piyasaya sürmeye karar verdi.

Galaxy Note 7 Batarya Patlama Problemi

Galaxy Note 7 yenilenmiş olarak geri geliyor

Samsung Galaxy Note 7 tekrar satışa çıkıyor

Evet, tabii ki yenilenerek ve batarya sorunu giderilerek yeniden piyasaya sürülecek desek de, Samsung zaten bir kere bunu yapmış ve bataryaları düzelttik deyip Note 7‘leri yeniden piyasaya sürmüştü ve sonuç malum. Peki Samsung şimdi yine bunu yaparken kullanıcıların aklında oluşacak soru işaretlerini hiç mi hesaba katmıyor. Açıkçası ben kesinlikle bu modeli almazdım ve bir çok kişinin de benimle aynı görüşü paylaşacağını biliyorum. Bu sebeple ilk cümlemizde irdelediğimiz “hala akıllanmadın mı Samsung” kelimelerini tekrar telaffuz edesim var.

Oldukça severek kullandığım Galaxy S7 Edge telefonumdan her ne kadar memnun olsam da, Samsung’un politikalarından da o kadar memnun olmadığım bir aşikar. Firmanın biran önce yönetimsel değişime gitmesi kaçınılmaz ve bir gereklilik haline geldi. Galaxy S8 ile imaj kurtarma çabaları her ne kadar doğruysa veya gerekli ise, Note 7‘nin yeniden piyasaya sürülecek olması da o kadar yanlış bir karar olmuş. Hele hele bir daha patlama haberleri gelirse siz görün o zaman şamatayı 🙂 Bakalım Note 7 gümbür gümbür mü gelecek hep birlikte göreceğiz.


Galaxy S8 ve S8+ yeni görüntüleri ve aksesuarlar dahil tüm fiyatları

Galaxy S8 ve S8+ yeni görüntüleri ve aksesuarlar dahil tüm fiyatları
Son Güncelleme: 28.03.2017 09:47