Samsung Galaxy S8 basınçlı ekran tuşları

media 2331

Samsung, yeni telefonu Galaxy S8 modelinde basınçlı ekran tuşları kullanacağı sızdırıldı. 2017 Yılına damgasını vuracak Galaxy S8 ve S8+ modeli tasarımsal ve donanımsal olarak gayet başarılı.

teknik destek

Samsung‘un amiral gemisi olan Galaxy S serisinin son telefonu olacak olan Galaxy S8 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Hatta firma bu yeni telefonunun reklamlarını Güney Kore’de yayınlamaya başladı. Yapılan açıklama ile Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin ön siparişlerinin 7 Nisan 2017 tarihinde almaya başlanağı duyuruldu. Merakla beklenen bu telefon için internete bir çok bilgiler sızmaya başlandı. Tasarımından tutun özelliklerine kadar kullanılacak malzemelere kadar bir çok bilgi şuan internet sitelerinde yer almaktadır. Bu makalemizde de yine sızan bir bilgiyi paylaşmaya çalışacağız.

teknik destek

Samsung Galaxy S8 basınçlı ekran tuşları nasıl olacak

Samsung Galaxy S8 basınçlı ekran tuşları

Samsung Galaxy S8 ekran tuşları

Galaxy S8 modelinin özellikleri sızan bilgiler çerçevesinde yavaş yavaş bellil olmaya başladı. Gelen son bilgi ile birlikte bu özelliğin daha önce Apple tarafından iPhone 7 cihazında kullanıldığını görüyoruz. Yen,i gelen bu özellikle samsung kullanıcıları farklı bir deneyim yaşayacakları tahmin edilmektedir.  Bu son gelen biilgi ile artık neredeyse cihazın bütün bilgileri internette yayınlanmış oldu. Yukarıda belirttiğimiz gibi son özellik Apple markasının iPhone 7 modelini anımsatmaktadır.

iPhone sevenler tarafından bilinen bir özellik olan 3D Touch basınçlı ekran tuşları artık yeni çıkacak olan Galaxy S8 modelinde de bulunacak. iPhone telefonlarında en son çıkan modellerde yer alan bu özellikle herhangi bir uygulamayı ek fonksiyonlarla kullanma imakanı sizlere vermektedir. Peki bu özellik nasıl kullanılabilmektedir ? Örnek verecek olursak; Twitter uygulamasını kullanırken herhangi bir dokunuş gerçekleştirmeden sadece belirli bir basın uyguladığınızda uygulamanın sizlere bir kaç seçenek sunmasıdır. 

Fiziksel olarak bulundurduğu home tuşunu kaldıran samsung aynı zamanda ekranında bu özelliğide kullanmaya bu yeni modelinde başlayacak.


Galaxy S8 6GB versiyonu olacak, 1000fps video kaydı yapabilecek ve dahası!

Galaxy S8 6GB versiyonu olacak, 1000fps video kaydı yapabilecek ve dahası!

Samsung Galaxy S8 ön siparişleri ne zaman alacak

Samsung Galaxy S8 ön siparişleri ne zaman alacak

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu!
Son Güncelleme: 17.03.2017 19:23