Müjde! Samsung telefonlar için güncelleme artık her ay yayınlanacak

media 2358

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Teknoloji devi Samsung aldığı bir kararla artık çoğu Android akıllı telefon için bundan böyle her ay güvenlik güncellemesi yayınlayacağını duyurdu. Hadi hayırlısı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yaptığı resmi açıklamada bir çok Android akıllı telefon modeli için bundan böyle her ay güvenlik güncellemesi yayınlayacağını duyurarak kullanıcıları memnun edici bir adım attı.

teknik destek

Son yayınlanan satış rakamları incelendiğinde Dünya’nın en büyük akıllı telefon üreticisi konumunda olan Samsung, sadece Android işletim sistemi kullanan onlarca cihaz modeli sunarken, güncelleme konusunda ise kullanıcıları pek memnun edemiyordu. Özellikle Note 7 modelinde yaşadığı ciddi problemin ardından Dünya geneli itibar kaybı yaşamış ve bu durumun düzeltilmesi için de ciddi bir çalışma yapıldığına yönelik farklı kaynaklardan bilgiler paylaşılmıştı. 

Bunlardan ilki olan yeni Galaxy S8 modeli birkaç gün içerisinde resmi olarak duyurulacakken, Samsung kullanıcıları çok daha memnun edecek bir hamle daha atarak, Android işletim sistemi kullanan bir çok akıllı telefon modeli için her ay, bazıları için 2 ayda bir güvenlik güncellemesi yayınlayacağını duyurdu.

Her Ay Samsung Güvenlik Güncellemesi Alacak Modeller

Müjde! Samsung telefonlar için güncelleme artık her ay yayınlanacak

Aylık güvenlik güncellemesi alacak Samsung modelleri arasında Galaxy S ve Galaxy Note serisinin olduğu söylenirken, Galaxy A ve Galaxy J serisi ise iki ya da üç ayda bir güvenlik güncellemesi alacak. Haberein kaynağı ayrıca bu güncelleme furyasında daha geniş modelin de yer alabileceğine işaret ediyor. Ne diyelim ki, en azından bu bile iyi bir gelişme. Elbette bu genel sürüm güncellemesi değil. Samsung’un da başını ağrıtabilecek bir güvenlik güncellemesi. Yani aslında Samsung bu hamlesiyle yine kendini düşünüyor ki ticari bir şirket için bunun mantıklı olduğu söylenebilir.

Umarız OEM üreticiler ve pazar payı büyüklüğü açısından özellikle Samsung, akıllı telefonlar için sürüm güncellemelerini de satış kaygısından çok kullanıcı memnuniyetini düşünerek daha sık ve çabuk gerçekleştirir de kullanıcılarından dua alır. Aksi halde bunca bedduadan sonra önümüzdeki günlerde çok daha fazla modelin yanıp patlaması muhtemel 🙂


En fazla satan telefon modeli hangisidir ?

En fazla satan telefon modeli hangisidir ?

Galaxy S7 Android 7.0 güncelleme ne zaman

Galaxy S7 Android 7.0 güncelleme ne zaman

Android 6.0 Güncellemesi ile Gelen Yeni Özellikler

Android 6.0 Güncellemesi ile Gelen Yeni Özellikler
Son Güncelleme: 15.03.2017 13:20