Kırmızı iPhone 7 görüntülendi

media 2268

Apple, gözde modeli iPhone 7 için yeni renkle satışa çıkardı. Kırmızı iPhone 7 modelinin resimleri ve tasarımına ait detaylarla yayınlandı. Sizce kırmızı iPhone 7' i açmış mı?

teknik destek

Apple markasının son telefonu iPhone 7 modeli mobil sektöründe en çok satılan telefon modellerinden biridir. Apple son yıllarda akıllı telefon üretiminden en çok kazanan firmadır diyebiliriz. Akıllı telefon sektöründe satış rakamları olarak samsung firmasının  gerisinde görünsede elde edilen gelir sonuçuna göre samsung firmasının önünde bulunmaktadır. Firmanın son telefonunda farklı renk seçenekleri ilede bu gelir seviyesini artırmayı düşünmektedir. Apple ilk çıkardığı renk seçeneklerine ilaveten şimdide kırmızı renkte iPhone 7 telefonu piyasaya sürdü.

Kırmızı iPhone 7‘ nin görüntüsü nasıldır

Apple daha önce tanıtımını gerçekleştirdiği kırmızı iphone 7 modeline bir çok eleştirileri gelmeye başladı. Özellikle en çok tartışma konusu beyaz ekranı oldu. Peki akıllı telefo üreticileri neden kırmızı renkte bir telefon üretmeye karar aldılar. Apple firması diğer telefon üreticileri gibi AIDS hastalığına karşı mücadele için kırmızı renkte telefonlar üreteceğini kamuoyuna yayınladı. Bu açıklamasından çok fazla süre geçmeden Apple son telefonu iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın kırmızı renklerde üretimini gerçekleştirdi.

iPhone 7 modelinin kırmızı modelinde kullanılan beyaz ekranı ise bir değişimli siyah ekran takan YuTuber bu görüntüleri paylaştı. İPhone 7 için bu ekran değişiminin aslında çok zor olduğunu belirtmek gerekir.

YouTuber Danny Winget dönüşümü yapılan telefonda hatalar oluşmaması için Dany Touch ID kimlik uyumsuzluğunu gidermek için Jet Black iPhone 7 Plus’ı ekranı ile birlikte tüm donanım bileşenlerini birlikte aktarımını gerçekleştirdi. Bu değişimin uzun zaman alması ve donanım açısından tehlike oluşturmasıda göz önüne alınarak ciddi bir iş yapıldığını söyleyebiliriz. İşte kırmızı renkteki iPhone 7 modelinin resimleri aşağıdaki gibidir;

Kırmızı iPhone 7′ da nasıl durmuş

Kırmızı iPhone 7''nin görüntüsü nasıldır


iPhone' umu Bul Kayıp Modu Açma Kapatma Kullanma Ayarı

iPhone' umu Bul Kayıp Modu Açma Kapatma Kullanma Ayarı
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:17