iPhone 8 modeli için yeni tasarım

media 2339

Apple markasının yeni telefonu iPhone 8 ekran çizimleri nasıl olacak ? iPhone 8 çerçevesiz ekran görüntüsü. Parmak izi, yüz tanıma ve iris scanner özellikleri olacak mı!

teknik destek

Apple markasının amiral gemisi olan iPhone ülkemizde ve dünyada satış rakamları ve kar marjları olarak zirvede olan bir mobil cihazdır. Çıkan her yeni modeli merakla beklenen iPhone modelinin bu yıl çıkaracağı  son serisi olan iPhone 8 modelinin konseptinin nasıl olacağı iPhone kullanıcıları tarafından merakla beklenilmektedir. iPhone 8 modeli için yapılan konsept çalışmaları iternet dünyasında farklı resimler sunularak yayınlanmaktadır.

İşte bu haberimizde bu konsept çalışmlarından bir tanesinin resimlerini yayınlayacağız. Bu çalışmalar daha önce iPhone modelinin nasıl olacağı yönünde alınan duyumlarda yer alan özellikleri kullanımına bir yönde ışık tutmaktadır.

teknik destek

Apple markası tarafından üretimi yapılan iPhone modellerinin son serisi olacak olan iPhone 8’in 10. yılına özel olacak bir üretimin yapılacağı tahmin edilmektedir.

iPhone 8 yeni konsept resimleri nasıl olacak

Son olarak macar tasarımcısı Gabor Balogh tarafından hazırlanarak saydam bir tasarıma sahip görüntüler internette yayınlandı. Macar tasarımcı tarafından hazırlanan konsepte home tuşu olarak kullanılan tuş yerine sanal tuş konulmuştur. Sanal bir siri tuşu yapılarak direkt olarak siri’ye ulaşma imkanı vermektedir. Ayrıca yine sana tuş kullanılarak telefon içerisinde var olan nesneler taranmaktadır. Bu tasarım ve özellikler ile siriye artırılmış gerçeklik kazandırılmıştır. Şimdi bu görüntüyü yayınlayalım;

iPhone 8 modelinin  yeni tasarımı

Yukarıdaki resimde göründüğü gibi bu zamana kadar internet dünyasında yer alan iPhone 8 iddialarına göre hazırlanmış kenarı olamayan çerçevesiz bir ekran ve sanal tuş tasarımı resimde görünmektedir. Bu resimde yer alan taasrım ve özellikler ne kadar internette yer alan duyumlara göre yapılsada bu tasarımın bu yıl piyasaya sürülen iPhone 8 modelinde kullanılması biraz zor görünmektedir.


Apple iPhone 8 modeli için yeni özellik yüz tanıma

Apple iPhone 8 modeli için yeni özellik yüz tanıma
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:18