Huawei P9 ve P9 Plus ne kadar sattı

media 2267

Huawei P9 ve Huawei P9 Plus telefon modelleri bugüne kadar satış miktarı ne kadardır? Huawei P9 2016 yılı satış miktarı açıklandı. Dünyanın en iyi telefonları arasında!

teknik destek

Huawei markası dünyada ve ülkemizde en çok satılan markalar arasına girmeyi başardı. Samsung ve Apple markalarından sonra satış rakamları olarak dünyada üçüncü sırada bulunan Huawei markasının Huawei P9 modelinin ne kadar satıldığı merak edilmektedir. 

Huawei markası dediğimiz gibi her geçen gün satışlarını artırarak emin adımlarla daha fazla başarılara doğru yürümektedir. Geçen hafta yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre Huawei P9 ve P9 Plus modelinin satış rakamlarını açıkladı.

teknik destek

Huawei P9 Huawei P9 Plus ne kadar sattı

Huawei P9 ve P9 Plus ne kadar sattı

Huawei yöneticilerinden Yu ChengDong’unun yaptığı açıklamalara göre Huawei P9 modelinin çıktığı günden günümüze kadar satış rakamının 12 milyon adet olsuğunu açıkladı. Huawei markasınıntek bir telefon modelinde dünyada bu kadar ciddi bir satış yapması ciddi bir başarı olarak görünmektedir. Huawei markasının amiral gemisi olan “P” serisinin son çıkacak P10 modelinde de bu başarıyı yakalamayı düşündükleri yetkililer tarafından açıklandı.  Yu ChengDong tarafından yapılan açıklamaya göre P10 modelinden ilk aşamada 10 milyon satış beklediklerini söyledi. 

Bu kadar ciddi satış rakamlarına bir model ile ulaşabilen Huawei markasının tüm yıl içerisinde diğer modeller ile olan satış miktarıda merak edilen bilgilerdendir. Huawei 2016 yılı içerisinde diğer modellei ile birlikte 139 milyon adet telefon satışı yaparak mobil dünyasında üçüncü sırayı almıştır. Huawei  markası bir önceki yıla göre yani 2015 yılına göre %29’luk bir pay ile satışını arttırmıştır. Huawei yetkililerince yapılan açıklamalara göre kısa bir süre sonra 3-4 yıl içerisinde teknoloji devi Apple markasını geride bırakacaklarını söylediler.


Hangi Cep Telefonu Ne Kadar Radyasyon Yayıyor Oranları

Hangi Cep Telefonu Ne Kadar Radyasyon Yayıyor Oranları

Huawei Ascend P2 P3 P4 P5 P6 P7 Açılış Desen Kilidi Kırma Açma

Huawei Ascend P2 P3 P4 P5 P6 P7 Açılış Desen Kilidi Kırma Açma
Son Güncelleme: 27.03.2017 19:24