Huawei Honor Note 9 özellikleri yayınlandı

media 2250

Huawei' nin son akıllı telefon modeli Honor Note 9 modelinin teknik özellikleri ve tasarımı nasıl olacak? Honor Note 9' un bazı özellikleri belli oldu.

teknik destek

Huawei markası rakipleri gibi akıllı telefon sektöründe yeni modeller piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Huawei amiral gemisi P serisi dışında daha büyük ekran modelinde Honor Note serisini çıkarmaktadır. Daha büyük ekranlı telefonlar rakipleri olan Apple ve Samsung firmalarıncada çıkarılmaktadır. Büyük ekran kullanımı genellikle bilgisayarda kullanılan uygulamaların mobil versiyonlarını kullanırken iş dünyasındaki kişilere kolaylık sağlamaktadır. 

Huawei son olarak bu segmentte Honor Note 9 modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Peki Honor Note 9 modelinin özellikleri nasıl olacak?

teknik destek

Huawei markasının Honor Note 9 özellikleri belirlendi

Bütük ekran modelinde çıkacak olacak olan bu telefonun tasarım detaylarıda özellikleri gibi belirli olmaya başladı. Geçen yıl çıkan ve piyasada kendine bir yer edinebilen Honor Note 8 modelinin yeni versiyonu olacak olan bu cihaz eski modelinde olduğu gibi donanım olarak üst düzey bir yapıaya ayrıca tasarım olarakta daha güzel bir şekile sahip olması beklenilmektedir.

Honor Note 9 modelinin ön yüzü olmasada arka tasarımı Çinli teknoloji sitelerinde paylaşıldı. Arkas görüntüsünde Honor Notr 9 modelinde çift kamera sahip olduğu aynı zamanda parmak izi özelliğide bu telefon modelinde bulunduğu görünmektedir. Ayrıca tasarımına iPhone 6S serisine de benzediği görünüyor. Aşağıdaki resimde yeni Honor Note 9 modelinin arka görünümü yer almaktadır. 

Huawei Honor Note 9 özellikleri yayınlandı

Huawei markası bu yeni modelinde Hisilicon Kirin 960 işlemci, 6 GB RAM ve 4000 mAh batarya kullanacağı teknoloji sitelerinde yer almaktadır.


Huawei P9 ve P9 Plus ne kadar sattı

Huawei P9 ve P9 Plus ne kadar sattı
Son Güncelleme: 06.04.2017 14:46