Google Haritalar güncellendi, artık arabanızı kaybetmeyeceksiniz!

media 2313

Dünya'nın en iyisi olduğunu kanıtlayan Google Haritalar uygulaması güncellendi ve gelen bir özellik sayesinde artık arabanızı kaybetmeniz mümkün değil. Parktaki arabayı bulma!

teknik destek

Google’ın diğer her şeyde olduğu gibi harita ve navigasyon konusunda da Dünya’nın en iyisi olduğu Google Haritalar uygulaması yeni güncellemesini yayınladı. Yeni gelen bir özellik sayesinde artık arabanızı kaybetmeniz mümkün değil.

Dünya’nın şüphesiz en iyi harita uygulaması olan Google Haritalar, ülkemizde de kullanıma sunulan navigasyon özelliğiyle de kullanıcılarının memnun etmeye devam ederken, Google tarafından yayınlanan yeni güncellemeyle blrlikte, artık arabanızı park ettiğiniz yeri kolayca bulmanız mümkün.

teknik destek

Anlık trafik bilgisinden, muazzam doğruluktaki yol tariflerine, daha belediyenin dahi tabela koymadığı yeni yolların dahi yer aldığı güncel yol bilgilerinden, sanki gerçek bir insan konuşuyormuş gibi yol tarif eden ablaya kadar bir çok kişinin de aynı görüşü paylaştığını tahmin ettiğim, günümüzün en iyi harita ve navigasyon uygulaması olan Google Haritalar, artık arabanızı park ettiğiniz yeri işaretlemenize ve gittiğiniz yerden döndüğünüzde kolayca bulmanıza olanak sağlıyor.

Elbette arabanızı park etitğiniz yeri unutma gibi berbar bir durum özellikle İstanbulda yaşayanların başına gelmiştir. Yayınlanan Google Maps 9.49 versiyonuyla birlikte artık bu kötü günler geride kaldı. Bu işlevi yerine getiren farklı uygulamalar olsa bile, severek kullandığımız Google Haritalar uygulamasında tüm bu özellikleri kullanmak elbette sevindirici.

Google Haritalar Park Konumu Özelliği

Google Haritalar Park Konumu Özelliği

Oldukça kolay bir şekilde arabanızı park ettiğiniz yerde Google Haritalar uygulamasını açarak konumu kaydedebilirsiniz.

Google Haritalar güncellendi

Ardından işini bittiğinde aracınıza doğru kolayca ulaşabilmek için bildirim çubuğunda da bulan park konumunuza ait bilgilerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Ne kadarlık park süresi olduğu veya fotoğraf gibi farklı güzel bilgileri de ekleyebiliyorsunuz.

park edilen arabayı bulma

Google Haritalar İndir

Google Haritalar uygulamasını henüz edinmediyseniz, Google Play Store’dan indirmek için yandaki linki kullanabilirsiniz: play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps&hl=tr


Google Play Store Son Sürüm APK 2016 indir

Google Play Store Son Sürüm APK 2016 indir

Android Gps Navigasyon Programı İndir

Android Gps Navigasyon Programı İndir
Son Güncelleme: 21.03.2017 18:28