Çin devi Xiaomi yeni telefonu Mi 6 özellikleri

media 2318

Çin devi Xiaomi firmasının amiral gemisi Mi 6 modeli teknik özellikleri internete sızdı. Yeni Xiaomi Mi 6 özellikleri ve telefon modeli resimleri bu haberimizde…

teknik destek

Mobil telefon sektöründe Çin ülkesinin katkı payı diğer ülkelere göre çok fazladır. Özellikle işçi ücretlerinin düşük olması bilindik markalar dahil bu ülkede üretim yapmasını sağlamıştır. Piyasada bulunan ve milyonlarca satan markaların bir çoğu üretimini bu ülkede yapmaktadırlar.

Çin mobil üreticiliği konusundaki bu tecrübesini kullanarak kendi iç markalarını oluşturmaya başladı. Bir çok çin modeli telefonu piyasada görmeniz mümkündür. İşte o markalardan biri olan Xiaomi firmasına ait Mi 6 modelinin görüntüleri internete sızdı. Ayrıca bu görüntüler arasıdna teknik özellikleri ve bu telefonda kullanacağı android sürümüde yer almaktadır.

teknik destek

Xiaomi yeni Mi 6 özellikleri

Çin firması tarafından üretilen ve amiral gemisi konumunda bulunan telefonun teknik özelliklerini gösteren bir resim internete sızdı. Xiaomi firmasının ürettiği ve fiyat olarak rakiplerine göre daha uygun olacak olan Mi 6 modeline ait teknik özellikler aşağıdaki gibidir. Telefonun özelliklerini anlatmadan önce şunu belirtelim bu resim çin ülkesinde en çok kullanılan sosyal medya aracı Weibo’da yayınlanmıştır.

Çin devi Xiaomi yeni telefonu Mi 6 özellikleri

  • Xiaomi firmasının üreteceği Mi 6 modelinde yukarıdaki resimden anlaşılacağı üzere 2,7 GHz hızında bir işlemcisi bulunmaktadır. Buda bizlere iki seçenek vermektedir. Bunlar Snapdragon 821 veya Helio X30 işlemcileri olabilir.
  • Mi 6 modelinde 6 GB RAM ve 256 GB ROM Dahili Depolama alanının bulunacağı yine resimden anlaşılmaktadır. Buda bu telefonun ram konusunda bayağı hızlı olacağını ve rakiplerinin bir adım önünde olacağını göstermektedir.
  • Ayrıca son olarak Mi 6 modelinde firmanın android 7.0 işletim sistemini kullanacağı resimde görünmektedir.
Son Güncelleme: 22.03.2017 13:37