Android' in babası Andy Rubin, elinde çerçevesiz telefon görüntüsü paylaştı!

media 2252

Android' in dehası Andy Rubin resmi Twitter hesabında, çerçevesiz ekrana sahip akıllı cep telefonun görüntüsünü paylaştı. Yeni model mi geliyor!

teknik destek

Android işletim sistemini geliştiren isimlerin başında yer alan teknoloji dehası olarak tarif edilen Andy Rubin kendi Twitter hesabında, elinde tamamen çerçevesiz ekrana sahip bir akıllı telefon görüntüsü paylaştı. Yeni bir model mi geliyor?

Android işletim sistemini geliştirmeye başlayan ve kısa süre içinde de Google tarafından satın alınan Android Inc’nin ilk sahibi Andy Rubin, uzun süre Google’ın üst düzey yöneticileri arasında faaliyet gösterdi. İki yıl önce kendini robot teknolojileri ve yapay zeka konusuna adamak için görevini bırakan Andy Rubin, kendi Twitter hesabından tamamen çerçevesiz ekrana sahip bir telefonun görüntüsünü paylaştı.

teknik destek

Akıllara hemen Andy Rubin‘in yeni bir akıllı telefon modeli üzerinde mi çalışıyor soruları gelirken, yine kendi şirketi olan Essential‘in yeni bir akıllı telefon modeli üzerine çalıştığına yönelik haberler piyasada dolaşmaya başladı. Öyle ki, bu haberlerden kısa bir süre sonra Andy Rubin’in elinde çerçevesiz ekrana sahip bir akıllı telefon modelinin resmini paylaşması, tüm bu söylentileri doğrular niteliğinde.

Çerçevesiz Ekranlı Akıllı Telefon

çerçevesiz ekranlı cep telefonu

Paylaşılan resimdeki telefonun Xiaomi Mi MIX modeline oldukça benzer bir çerçevesiz ekran teknolojisiyle geleceğine işaret edilirken, henüz bir resim dışında bu akıllı telefon modelinin nasıl özelliklere sahip olacağı gibi başka hiç bir bilgi yok.

Rubin’in yeni şirketi Essential’in yakın zamanda oldukça konuşulacak bir akıllı telefon modeli geliştirdiği artık bir çok kişi tarafından teyid ediliyor. Andorid’in geliştiricisinin oyun değiştirici olabilmesine oldukça olanaksal bakılacağı da göz önüne alınılırsa, yakında bir çok kişinin hayallerini süsleyen bir akıllı telefon modeliyle karşılaşmamız muhtemel.


Samsung' dan çift mercek çift sensör kamera

Samsung' dan çift mercek çift sensör kamera

Şaşırtan karar; Galaxy Note 7 yenilenmiş olarak geri geliyor!

Şaşırtan karar; Galaxy Note 7 yenilenmiş olarak geri geliyor!
Son Güncelleme: 12.06.2017 15:39