Diyanet Alo Fetva Hattı 190 Ücretli mi Ücretsiz mi

media 3417

Diyanet Alo Fetva Hattı telefon numarası nedir? Hangi numarayı aramam lazım. 190 Ücretli mi ücretsiz mi? Soruların cevabı veren kadın mı erkek mi, fetva hattı müşteri hizmetleri.

teknik destek

Diyanet İşleri Başkanlığı Alo Fetva Hattı sabit hatlardan ve cep telefonlarından ücretsiz olarak Alo 190 Dini Danışma hizmetini vermektedir.

Diyanet İşleri Başkanlığı, insanların dini konularda kafalarını karıştıran soru ve sorunlarında hızlı bir şekilde destek verebilmek için 190 alo fetva hattını hizmete aldı. Alo 190 Dini Danışma hattı, yurt içinden ve cep telefonlarından ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Sabit hat ve cep telefonlarından 190 numarasını aradığınızda, bulunduğunuz şehrin il müftülüğüne ya da ek hizmet birimlerine ulaşabilecekler. Dini fetva hattı, müftülüklerde bulunan “Dini Soruları Cevaplandırma Komisyonu” üyeleri tarafından cevap verilmektedir.

teknik destek

190 Fetva hattında bazı cevabı net olmayan sorular içinde araştırma bilgisi verip … dakika sonra arayabilir misiniz önerisi ile hemen hemen tüm sorulara cevap verilmeye çalışılmaktadır.

Diyanet Alo Fetva Hattı 190 Ücretli mi Ücretsiz mi

Alo Fetva Hattı 190 için Sorulan SorularDiyanet Alo Fetva Hattı 190 Ücretli mi Ücretsiz mi,190 ücretli mi,190 ücretsiz mi,ala fetva hattı ücreti nedir,diyanet fetva hattı,diyanet fetva hattı ücretsiz mi,cevabı veren kadın mı erkek mi,fetva hattı temsilcisi kadın mı erkek mi

Son Güncelleme: 22.03.2017 09:27