Yararlı Bazı Önemli Telefon Uygulamaları

media 2425

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Mobil cihazlar için Facebook uygulaması, müzik bulma, Akbank, Vakıfbank, Kuveyt Türk, Türkiye finans ve Halkbank mobil uygulamalar yararlı bazı uygulamalardandır.

Yararlı Bazı Önemli Telefon Uygulamaları

teknik destek

Hayatımızı kolaylaştıran telefon uygulamaları. En çok tercih ettiğiniz uygulama hangileri.  2016 Yılında en çok tercih edilen uygulamalar sizce hangileri

Çağımızın getirdiği teknoloji ile akıllı telefonlar ve tabletler işte, trafikte, tatilde, sokakta yani hayatın her yerinde, her alanında, her durum için uygulamalar mevcut. Bazı uygulamalar insanlara “Yok artık!” dedirtecek cinste. Akıllı telefonlarda ve tabletlerde bulundurabileceğiniz ve hayatınızı kolaylaştıracak uygulamaları bu başlık altında hep birlikte inceleyeceğiz.

Sound Hound Müzik Bulma Aracı
Uygulama etrafınızda çalmakta olan müziği tanımlayan bir müzik tarama ve keşfetmenize yarayan bir uygulamadır. Müzik tarama uygulamasını açtığınızda karşınıza gelen turuncu düğmeye dokunarak şarkılarını anında tanımlayabilir, sözlerine bakabilir ve internette paylaşabilirsiniz. Bunun gibi birçok uygulama mobil mağazalarında bulunmakta.

Adımsayar, Spor Yapanlar İçin Vazgeçilmez
Gün içerisinde atmış olduğunuz adım sayısı hem sağlığınız hem de formunuz için büyük önem taşımaktadır. Gün içerisinde ya da spor yaparken attığınız adım sayısını bu programla öğrenebilirsiniz. Bunun içinse tek gerekli olan telefonunuzun cebinizde ya da çantanızda bulunması yeterli.

Whatsapp Messenger Mesajlaşma Uygulaması
İnternet bağlantısı aracılığıyla kullanılabilen Whatsapp Messenger Mesajlaşma uygulaması sizi GSM şirketlerinin belirlediği ve satın aldığınız SMS paketlerine bağlılıktan kurtaracak nitelikte ve de birçok özellikle birlikte. Karşınızdakine ya da bir gruba müzik, video, resim atabilirsiniz ve bu sadece kullandığınız internet paketinden ya da Wi-Fi bağlantısından gerçekleştirebilirsiniz.

7 Minute Workout Challenge
Spordaki altın 7 dakika formülünden yola çıkarak hazırlanan bu uygulama, her gün yapmanız gereken en temel 12 egzersizi kaçar dakika arayla ve ne kadar zamanda bir yapmanız gerektiğini video ve fotoğrafla gösteriyor. Spora başlamak için vakit ve nakit sıkıntısı çekenler için işe yarar bir uygulama.

Mobil Bankacılık Uygulamaları
Hayatımızı kolaylaştıran en yaygın ve en bilindik uygulamalardan birisidir mobil bankacılık uygulaması. Tüm gün evde oturmakla zaman geçiren ve bankaya gitmek için fırsat bulamayanlar için vazgeçilmez bir uygulama sürümüdür. Telefonunuza indirdiğiniz herhangi bir bankaya ait uygulama ile bilgilerinizi girerek para gönderebilir, hesaplarınızı kontrol edebilir, fatura ve kira ödemelerini rahatlıkla yapabilirsiniz.
Bunun gibi birçok uygulama mobil mağazalarda bulunmakta ve insanlara sunulmaktadır. Tek yapmanız gereken indirmek ve kullanmak.

Son Güncelleme: 20.04.2017 20:45