WhatsApp Belge Paylaşma PDF DOC XLX Gönderme

media 2568

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp belge paylaşma pdf doc xlx gönderme nasıl yapılır? Cep telefondan WhatsApp üzerinden belge nasıl gönderilir paylaşılır? WhatsApp belge gönderme güncellemesi. 

WhatsApp‘ ta belge paylaşmak pdf doc xlx göndermek nasıl yapılır? Cep telefondan WhatsApp’ ta belge nasıl gönderilir paylaşılır? WhatsApp belge gönderme güncellemesi yayınlandı.

teknik destek

WhatsApp’ dan belge göndermek istediğinizde şu şekilde bir hata mesajı alabilirsiniz. Aşağıdaki katılımcılar henüz belge paylaşımını destekleyen bir WhatsApp sürümünü kullanmıyor. … 3 katılımcı. Yani belgeyi göndermek istediğiniz WhatsApp kullanıcılarının yeni WhatsApp güncellemesini yapmadığı anlamına geliyor.

WhatsApp için son güncelleme OTA üzerinden geldi. Kullandığınız iPhone yada Android telefonda güncelleme almadıysanız,  WhatsApp resmi sitesinden veya telefonunuzun resmi mağaza uygulamasından Google Play Store / App Store üzerinden güncellemeyi başlatabilirsiniz.

Şuan için iPhone telefonlarda bulunan belgeleri direk WhatsApp üzerinden paylaşım yapamıyorsunuz. Ama iCloud, Dropbox veya OneDrive gibi depolama sistemlerinden paylaşım yapabiliyorsunuz. Android telefonlarda bu kısıtlama bulunmamaktadır. Direk telefonda yer alan Word veya Excell belgesini paylaşabilirsiniz.

WhatsApp Belge Paylaşma PDF DOC XLX Gönderme

WhatsApp Belge Paylaşma

WhatsApp Belge Paylaşma PDF DOC XLX Gönderme

WhatsApp Belge Paylaşma PDF DOC XLX Gönderme

WhatsApp bu güncellemesi ile hayatı biraz daha kolaylaştırmış oldu. Tabi birde görüntülü arama özelliği gelirse yemede yanında yat misali olacak. Bakalım bu yıl içerisinde WhatsApp görüntülü konuşma özelliği gelebilir. Daha önce paylaştığımız WhatsApp otomatik video resim indirmeyi durdurma yazımı da inceleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 26.03.2017 12:54