Sony Xperia XZ yeni güncelleme yayınlandı

media 1832

Sony Xperia XZ ve X Performance modelleri için yani bir güncelleme yayınlandı. Android 7.1.1 sürümü devam ediyor. Yeni gelen güncelleme ile bu telefonlara ne gibi yenilikler geldi.

teknik destek

Sony firmasının üretmiş olduğu telefon modelleri ülkemizde ve dünyada yaygın olarak kullanılmaya başlanıldı. Firma son dönemde bir çok yeni model piyasaya çıkarmaya başladı. Sony markası kurulduğu günden beri istikrarlı bir büyüme yaparak dünyada güvenilir markaların başında yer almıştır. Bundan dolayı Sony firmasının üretmiş olduğu ürünleri sadece ülkemizde değil dünyada da ayrı bir önem verilmektedir. Bundan dolayı firmanın üretmiş olduğu telefon modelleri kullanıcılar tarafından ilgi ile takip edilmektedir.

Sony çıkarmış olduğu telefon modellerini yazılımsal olarak devamlı güncel tutmaktadır. Çıkan son güncellemeleri kendi telefonlarında kullanmış olduğu arayüzlere çok fazla zaman geçmeden uyarlamaktadır. Firma bu ilkesi doğrultusunda bu hafta Sony Xperia XZ ve X Performance modelleri için yeni bir güncelleme yayınladı. Peki bu yeni güncelleme ile birlikte ne gibi yeni özellikler telefonlara gelmiş oldu. Bu sorunuzun cevabını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz

teknik destek

Sony Xperia XZ yeni güncelleme yayınlandı

Sony Xperia XZ yeni güncelleme yayınlandı

sony firması geçen aylarda Xperia XZ ve Xperia X Performance modelleir için 41.2.A.7.8 numaralı güvenlik ağtlıklı bir güncelleme yyaınlamıştı.

Bir önce yayınlamış olduğu güvenlik güncellemesinin ardından çok fazla zaman geçmeden firma Xperia XZ ve Xperia X Performance modelleri için yeni bir güncelleme yayınlayarak kullanıcılarının hizmetine sundu.

Temmuz ayında gelen bu güncellemeler de neler var ? Xperia X Performance ve Xperia XZ modelleir iiçn yayınlanan 41.2.A.7.35 sürüm numaralı güncellemede  Google tarafından Temmuz ayı içerisinde yayınlanan güvenlik yamaları bulunmaktadır.

Yeni gelen 41.2.A.7.35 sürüm numaralı güncelleme 100 MB büyüklüğündedir. Bu yeni güncelleme her iki modelde de Android 7.1.1 sürümü numarası ile kullanılmaya devam edilirken güncelleme bilgileri yayınlanmadığı için güvenlik dışında telefonda ne gibi bir yenilik getirdiğini şuan bilmiyoruz. Fakat telefon kullanıcıları telefonlarını kullandıkça eğer yeni bir özellik geldiyse büyük bir ihtimalle fark edeceklerdir.


Sony Xperia XZ ve X Performance güncelleştirmesi yayınladı

Sony Xperia XZ ve X Performance güncelleştirmesi yayınladı
Son Güncelleme: 18.08.2017 01:53