Sony Xperia Z2 Rehberi Dosyaları Resimleri Yedek Alma Yedekleme

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony Xperia Z2 telefonda rehberi kişileri dosyaları resimleri fotoğrafları ve videoların yedeğini alma yedekleme nasıl yapılır? Telefondan yedek alma resimli anlatım.

Sony Xperia Z2 Rehber Yedek Alma Alınan Yedeği Geri Yükleme

Verilerin yedeği otomatik olarak alınmaya ayarlanmışsa da bazen ters giden bir durumdan dolayı bilmeden verilerinizden olabiliyorsunuz. Zamanında çok defa bizde bazı verilere ulaşamadık. Yedeklemenin devam ettiğini düşünerek rahat hareket ettik. Bu duruma düşmemek için ara ara kontrol etmenizi öneririz.

teknik destek

Birden çok yedekleme yöntemlerini tercih edebilirsiniz. En sağlam iş çoklu yedek sistemi kullanmaktan geçer.

Aşağıda Sony telefonda yedek nasıl alınır detaylarına yer verdik. Bunun dışında Gmail üzerinden yedek alınabilir. Aynı zamanda Google Play’ da yedek alma uygulamaları bulunmaktadır. Resmi Sony yazılımı üzerinden de alınabilir.

Menü> Araçlar> Yedekle ve geri yükle> Yedekle

Sony Xperia Z2 Telefon Hafızasına Nasıl Yedekleme Yapılır:  SD kart> Ekranda veri türünün görülene veri türlerinin yanındaki kutuya basınız. Sistem uygulama verileri> Medya dosyaları> Verileri olan indirilen uygulamalar> Şimdi yedekle

Sony Xperia Z2 Rehberi Dosyaları Resimleri Yedek Alma Yedekleme,Sony Xperia Rehber Yedeği Alma Yedeği Geri Yükleme,Mesajları Rehber Yedeğini Alma Nasıl YapılırMesajları Rehber Yedeğini Alma Nasıl YapılırSony Rehber Yedeğini Alma Nasıl Yapılır

Diğer türlü genel yedek alma yöntemi ise Gmail ile yedek alma. İsterseniz G. Drive kullanılarakta önemli boyutta yedekler alınabilir. Hesaplara ekli Gmail hesabınızı kullanarak yedeklemeyi başlatabilirsiniz.

Son Güncelleme: 03.09.2019 07:26