Hi-Level TV müşteri hizmetleri teknik servis numarası

media 485

Hi Level televizyon müşteri hizmetleri şikayeti için 0850 gibi arayabileceğiniz bir kaç numara bulunmakta. Şuradan aldım iade etmek istiyorum gibi talepler için görüşmek gerekebilir.

teknik destek

Hi-Level, A101’de karşılaştığımız uygun ücrette en çok satılan ürünlerden biri olma özelliğini sürdürüyor. Görünüm ve özelliklerine bakıldığında başarılı gibi duran ama bize göre idare eder dediğimiz bir marka. Yayın kalitesi ve görümüm kalitesi pek tatmin edici değil. Ama 4k ve Smart TV özelliği olan modellerin ne kadar pahallı olduğundan bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Bu teknolojilerin de düşük kalitede modelleri bulunuyor.

Yazımızda yaşadığınız olumsuzluklar için görüşebileceğiniz bir 0850 şeklinde numaranın direk olmadığını ama dolaylı yolla yardım alacağınız bilgilerin olduğunu belirtelim

teknik destek

Hi-Level TV teknik servisi numarası

Bu bilgiye ilk kitapçıkta ulaşacağınızı belirtelim. Ürün desteğini Vestel vermekte ve 2 yıl garanti sunmakta. Olumsuz yanı ise zorunlu kurulum işlemi oluyor. Burada da servis ücreti alınıyor. Bazıları 80 TL veya 100 TL aldığı söyleniyor.

İlk kurulumdaki işlemi yaptırmazsanız garanti kapsamında kalacağı söyleniyor.

İnternet üzerinden Hi-Level yetkili servisi diye arattığımızda gerçeği yansıtmayan çok sayıda tamirci ile karşılaştık. Belki bunlardan bazıları yetkili olmadığını vurgulamıyorlardır.

Teknik servis iletişim için 0850 ile başlayan 222 41 23 WhatsApp üzerinden gerekli bilgilendirmeye ulaşacaksınız. Bulunduğunuz il ve de ilçe için anlaşmalı servisler iletilecektir.

Hi-Level TV iletişim bilgileri

  • 0850 393 56 56
  • E-posta ise [email protected]

Kurulumda olan itirazlarınız için şikayet kaydı oluşturulabilir. Lakin bu ücret zorunlu ve anladığımız kadarıyla her yerle anlaşma yapmış olabilirler. Yani marka Vestel’ in değil sadece destek hizmeti Vestel ve harici olduğu için bu hizmetin ücreti alınıyor.

Hi-Level TV müşteri hizmetleri teknik servis numarası

Son Güncelleme: 11.03.2020 02:02