Windows 8.1 İndir Güncelle

media 4505

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 8 kullanıyorsanız ücretsiz olarak Windows 8.1' e geçiş yapabilirsiniz. Geçeceğiniz sürüm full sürüm olacak. Windows 8 den Windows 8.1' e nasıl geçilir nasıl yükseltilir inceleyiniz.

Microsoft, Windows 8′ den Windows 8.1′ e geçişi hızlandırmak için bildirimlere başladı. Ücretsiz güncelleme mağaza üzerinden veya denetim masasından başlatabilirsiniz. Yeni sürüm daha stabil ve mağaza uygulamalarını kullanmaya izin veriyor.

teknik destek

 

Windows 8′ den Windows 8.1′ e geçiş

Windows 8.1 İndir Güncelle

Windows XP yüklü bir bilgisayara Windows 8.1 yükleyecekseniz güncelleme yapamadan yani yükseltme olmaz sıfırdan kurulum olması gerekiyor.
 

Windows 8.1 Flash diskten yükleme 

İsterseniz Windows 8.1 kurulum dosyası yüklü flash bellekten sıfırdan kurulum yapabilirsiniz. Bunun için Microsoft’ un yardımcı programı bulunmakta. Artı alternatif usb’ den flash diske Windows kurulum dosyasını atabiliyorsunuz.

Windows 8' den Windows 8.1' e geçiş

Bilgisayarda yüklü Windows 8′ den Windows 8.1′ e geçiş güncellemesi ücretsiz. Güncellemeyi isterseniz mağaza üzerinden de yapabilirsiniz.

Windows 8' den Windows 8.1' e geçiş nasıl yapılır

1. Güncellemeyi başlatmadan önce 

Windows 8′ de Microsoft (hotmail) hesabı kullanıyorsanız Windows 8.1′ e geçişte bu bilgiler gerekli olabilir.
Dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın. Windows 8.1 işletim sistemi sürümüne geçiştre dosyaların ve uygulamaların birlikte geçmesi için yükseltme sırasında ilgili seçeneği seçiniz. Yanlış işlemde sıfırdan kurulum yapılabilir. 

Windows 8.1 için Facebook uygulaması

Windows 8.1 İndir

Son Güncelleme: 01.06.2017 00:58