Ücretsiz Orjinal Windows 8 İndir ve Kur

media 4825

Microsoft Windows 8.1 orjinal ücretsiz indirme adresi nereden bulabilirim? Orjinal ücretsiz Windows 8.1 nasıl indirebilirim ve Türkçe kullanmak için gerekli bilgiler.

teknik destek

Windows 8 orjinal microsoft tarafından ücretsiz hizmete açtığı sürümdür. Aşağıda indirme adresi mevcut’dur kurulumla ilgili diğer makalemize gözatabilirsiniz. Tabi belli bir zamana kadar ücretsiz indirilebiliyor!

1 Haziranda yayınlanan ve piyasaya çıkmadan önceki son deneme sürümü olan Windows 8 Release Preview download linkleri aşşağıdadır :

teknik destek

32-bit veya 64-bit sürümü seçerek başlayın. Her sürümü, aşağıdaki dillerde mevcuttur.

Ücretsiz yayınlanan sürümler kaldırıldı yeni beta windows sürümü buradan windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso

Windows 8 Yükseltme: Donanım gereksinimleri olarak Windows 7′nin çalıştırabildiği bütün bilgisayarlarda çalışabileceği belirtilmiş.

Ücretsiz Orjinal Windows 8 indir

Windows 8.1 veya Pro yükseltmesini yüklemek için müşterilerin Windows XP SP3, Windows 7, Windows 8.1 Consumer Preview kullanıyor olması gerekir. İşlemci : 1 Ghz ya da üstü
 

Ram : 1 GB 32 bit ve 2 GB  için 64 bit

Hard Disk Alanı : 16 GB (32 bit versiyonlar), 20 GB (64 bit versiyonlar için)

Ekran Kartı : Microsoft DirectX 9 veya üstü.

-Dokunmatik özelliğini kullanabilmek için uyumlu bir donanım olması gerekir.

– Windows Store’a erişip uygulama indirip çalıştırabilmek için aktif bir internet erişimi ve en az 1024×768 çözünürlük gerekir.

Direct Download Linkleri – İngilizce 

microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8

Ücretsiz Orjinal Windows 8 İndir ve Kur

Son Güncelleme: 11.04.2020 02:38