Sony Xperia Yazılım Güncelleme Desen Kilidi Kırma Açma

media 3960

Son güncelleme 3 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony Xperia Yazılım Güncelleme ile Desen Kilidi Kırmak Açmak Nasıl Yapılır? Xperia Android Desen Kilidi Kırma,Xperia,Hard Reset Atma,Unutulan Kilit Kaldırma

Sony Xperia Yazılım Güncelleme Açılış Desen Kilidi Kırma Açmak

Sony Xperia Yazılım Güncelleme Desen Kilidi Kırma Açma,Sony Xperia Android Desen Kilidi Kırma,Xperia,Hard Reset,Desen,Açılış Kilidi,Unutulan Kilit,Kaldırma Adımları.

Ayarlar> Telefon hakkında> Yazılım güncelleme eğer yeni bir Android sürüm güncellemesi çıktıysa telefonda güncelleme ekranında yer alır. Bu adımın dışında manuel yazılımla güncelleme yapabilirsiniz.

Telefondan ses açma ve cihazı açma kapama tuşlarına telefon kapalıyken basılı tutup PC Companion yazılımı ile güncellemeyi yada ekran açılış desen kilidini kaldırabilirsiniz.

Cep telefon şarj durumu %40 üzerinde olması gerekiyor adımlar uygulanırken cihaz içerisine kayıtlı her şey silinebilir. Programı indirme adresi sonymobile.com/gb/tools/pc-companion

Xperia desen kilidini tuşlar ile kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ses açma cihazı açma tuşlarına aynı anda cihaz kapalı durumdayken basılı tutup yazılıar geldiğinde tuşları bırakıp factory reset yazısı varsa ses tuşları ile üzerine gelip açma kapama tuşuna bir kez basıp çekiniz yes yazısına’da aynı şekilde yapıyorsunuz.

Sony Xperia Yazılım Güncelleme ile Desen Kilidni Kırma

Sony Xperia Yazılım Güncelleme Desen Kilidi Kırma AçmaSony Xperia Android Desen Kilidi Kırma,Xperia,Hard Reset
 

,Desen,Açılış Kilidi,Unutulan Kilit,Kaldırma

hard reste

Son Güncelleme: 26.03.2017 18:10