Instagram Android Uygulaması indir Yükle

media 413

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram Android Uygulaması indir Yükle,Instagram Nereden indiririm,instagram Yükleme,Instagram Nasıl Kurulur,Instagram Android APK Programı indir,Kur

Instagram Android Uygulaması Nereden İndirilir ve Nasıl Yüklenir 

Instagram Android uygulaması indirme yükleme adımları? Instagram uygulamasını nereden indiririm indirebilirim? Android instagram nasıl kurulur? Instagram Android APK programını indir.

teknik destek

Android telefondan çektiğiniz resimleri instagram programı ile kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Fotoğraf ve videoları hazır tasarlanmış filtre efektlerini kullanarak özelleştirebilirsiniz. Instagram, fotoğraf ve videoları arkadaş grubu ve takipçiler ile doğrudan paylaşımı sağlıyor. Instagram uygulamasını Google Play Store arama bölümünden indirebilirsiniz.

Arkadaşlarınızın paylaşımlarını isterseniz takip edebilir yada yorum yapabilirsiniz. Resimlerde ekstra derinlik için Linear ve Radial Tilt-Shift bulanıklık efektleri özelliklerinden yararlanabilirsiniz.Facebook, Twitter, Foursquare, Tumblr, Flickr ve bazı sosyal medyada anında paylaşım yapabilirsiniz. Sınırsız paylaşım ile arkadaşlarınızla doğrudan fotoğraf ve video gönderme olanağı. Beğenme ve yorumlar ile arkadaşlarınızla iletişiminizi koparmamış oluyorsunuz.

Instagram Android Uygulamasında Yeni Gelişmeler: Filtre gücünü isterseniz ayarlayabiliyorsunuz. Ayarla ve süsleme düğmeleri, fotoğrafları netleştirme keskinleştirme, sıcaklık ve renk doygunluğu, parlaklık, kontrast, parlak alanlar ve gölgeler ile kontrol sizde olsun.

Instagram Android Uygulaması indir Yükle

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:27