Ücretsiz Windows 10 Yükseltme Crack Lisansız Bilgisayarlarda

media 3651

Microsoft tarafından duyurulan bir bilgiye bakıldığında korsan Windows 7 kullananların isterseler ücretsiz Windows 10 kullanımı yapabilecekler.

teknik destek

Lisans şartlarına bakıldığında mevcut kullanıma göre geçiş yapılacak. Örnek Home veya Profesyonel kullanıcıları yine aynı sürümün Win 10′ nu olarak kullanacak.

Windows 10 Yükseltme Bilgisayarlara Ücretsiz Yüklemek

Korsan Windows 7 kullananlar ücretsiz Windows 10′ u kullanabilecek. Windows 10 yükseltme lisansız bilgisayarlar kullanıcılarına ulaşabilecek.

teknik destek

Windows, yetkililerinden Myerson, yaptığı basın açıklamasında korsan Windows  kullanıcılarını sevindirecek bir haberi duyurdu. Windows, Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerinde her hangi birini ilegal kopya kullananlarda ücretsiz Windows 10 sürümünden yararlanabileceği bir çalışmanın yapıldığını duyurdu.

Windows 10 işletim sistemi ücretsiz kullanıma açılıyor. Cracklı Windows kullananlara’da orjinal Windows kullananlara verilen hak ücretsiz verilecek.

Lisansız tüm PC’ler için güncellemenin sunulacağını açıklayan Myerson, müşterilerin lisanslı bir Windows kullanmanın değerini anladıklarına inandıklarını belirtti.

Microsoft tarafından yapılan açıklamada, Windows 10 işletim sistemi gereksinimlerini karşılayan tüm bilgisayarlarda ücretsiz kullanılabileceği anlamı taşımakta. Yeni işletim sisteminin getirdiği Cortana, One Drive, modern uygulama mağazası gibi yenilikler ve servisler için daha geniş potansiyel kullanıcı tabanı sağlaması gösteriliyor. Böylece Microsoft, yeni servisleri için daha fazla geri bildirim olanağı sağlayacaktır.

Microsoft Windows 10 işletim sistemini ücretsiz indirip denemek isterseniz aşağıdaki bağlantı adreslerinden hangi sürümü yüklemek istiyorsanız seçip e-posta erişimi ile indirebilirsiniz. Windows 10 lisans anahtarı her iki sürüm içinde geçerli.

İndirme için microsoft resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Geçiş zamanı süresi doldu! insider.windows.com

Ücretsiz Windows 10 Yükseltme Crack Lisansız
Ücretsiz Windows 10 Yükseltme Crack Lisansız Bilgisayarlarda
teknik destek

Bir yanıt yazın