Türk Telekom internet Ayarları Nasıl Yapılır iPhone iOS

media 2619

iPhone 4s, iPhone 5, 5s, 5c, iPhone 6, 6s ve Plus cep telefonlarda Türk Telekom internet ayarları ? 3G, 4.5G APN ayarlarını açma alma, iPhone Wi-Fi kablosuz bağlantı ve DNS ayarları nasıl yapılır?

teknik destek

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s ve Plus cep telefonlarda Türk Telekom internet ayarları ? 3G, 4.5G MMS APN ayarlarını açma alma, iPhone Wi-Fi kablosuz bağlantı ve DNS ayarları nasıl yapılır ?

Avea ve TTnet artık bir çatı altında birleşerek Türk Telekom adını aldı. Mevcut cep telefonlarında internet ayarları olarak Avea yazmasında bağlantı için her hangi bir sorun oluşturmamaktadır. Şuan tüm cep telefonlarda Avea logosu yerine Türk Telekom logosu yer almaktadır.

teknik destek

iPhone internet ayarları nasıl yapılır: AyarlarHücresel / Hücresel Veri açık olacak / Hücresel Veri Ağı / Hücresel Veri bölümünde yer alan APN seçeneği bölümüne ve Kişisel Erişim Noktası yerine internet yazıp kayıt edip internet bağlantınızı deneyebilirsiniz. Eğer internet bağlantısı yapılamazsa sorun oluşursa veya internet bağlantı hatası alırsanız cep telefonunuzu kapatıp açınız. Android cep telefonu internet ayarları için Türk Telekom Android internet Ayarları yazımızı inceleyebilirsiniz.

Türk Telekom internet Ayarları Nasıl Yapılır iPhone iOS

Türk Telekom Hücresel Veri APN MMS 3G 4.5G

iPhone 4s internet ayarları nasıl yapılır

iPhone 6s Türk Telekom internet ayarları nasıl yapılır

iPhone 5s 5c 6  Türk Telekom internet ayarları

iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s ve Plus cep telefonlarda Wi-Fi kablosuz internet ayarları ve DNS ayarları nasıl yapılır

iPhone wifi kablosuz internet bağlantı ayarları

iPhone 4s 5s 5c 6 6s wifi kablosuz dns internet bağlantı ayarları

Türk Telekom 3G – 4.5G internet ayarları kablosuz Wi-fi internet bağlantısında sorun yaşıyorsanız veya hata mesajı alıyorsanız, ayarları sıfırlayıp tekrar ayarları yapabilirsiniz. Eğer hala sorun yaşıyorsanız bulunduğunuz yerde başka bir Türk Telekom kullanıcısı ile görüşüp internet bağlantı sorununun genel olup olmadığını öğreniniz eğer genel değilse iPhone cep telefonunun verilerinin yedeğini alıp fabrika ayarlarını döndürüp tekrar deneyiniz.

Son Güncelleme: 11.03.2017 02:47