iPhone 6 Sağlık Uygulaması Kullanımı

media 3380

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 6 telefonda sağlık uygulaması nasıl kullanılır? Toplu liste oluşturma ve acil durum bilgilerini kayıt etme nasıl yapılır? Ekran kilitli acil durum bilgilerine ulaşma.

iPhone 6 iOS cep telefonda sağlık uygulaması nasıl kullanılır? Sağlık bilgileri nasıl girilir? Sağlık bilgilerinde toplu liste nasıl oluşturulurAcil durum bilgileri nasıl girilir ve kilit ekranında acil durum bilgileri nasıl gösterilir? ve etkinleştirme ayarları ?

teknik destek

Sağlık bilgileri nasıl girilir: Sağlık Verileri seçeneğini çalıştırınız. Tümü ya da istediğiniz kategori seçiniz. Kontrol etmek istediğiniz bilgi türünü seçiniz. Veri Noktası Ekle tıklayıp istenen seçenekleri doldurunuz. İsterseniz tarih ve saati değiştirebilirsiniz.

iPhone 6 Sağlık Uygulama Kullanımı

iPhone 6 Sağlık Uygulaması Kullanımı

Sağlık Bilgileri Acil Durum Bilgileri Nasıl Girilir

Sağlık bilgileri nasıl girilir

Sağlık bilgileri hakkında toplu liste oluşturma: Analiz Raporu seçeneğine giriniz. Talep ettiğiniz zaman aralığını tıklayınız. İstenilen dönem sağlık bilgileri ekranda yer alacaktır.

acil durum bilgileri nasıl girilir,kilitli ekranda acil durum bilgilerini gösterme

iphone 6 sağlık uygulaması kilitli ekranda acil durum bilgilerini gösterme

iphone 6 sağlık uygulaması kilitli ekranda acil durum bilgilerini gösterme

Acil durum bilgileri girilmesi: Tıbbi Kimlik seçeneğine giriniz. Tıbbi Kimlik Yarat seçeneğini tıklayınız. Ad bölümünü doldurunuz. Fotoğraf ekle seçeneği ile isterseniz telefonun kamerasını kullanabilirsiniz. Sonra ki istenen bilgileri doldurunuz.

iphone 6 sağlık uygulaması kilitli ekranda acil durum bilgilerini gösterme

Kilitli ekranda acil durum bilgileri nasıl gösterilir: Bu özelliği açmak için ya da kapatmak için Kilitliyken Göster seçeneğinin yanında bulunan göstergeyi tıklamanız yeterli.

iphone 6 sağlık uygulaması nasıl çalıştırılır kullanılır

Sağlık Uygulaması Nasıl Çalıştırılır Kullanılır

Son Güncelleme: 21.03.2017 18:43