iCloud İnternetten Yedeği Geri Yükleme

media 2763

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone cep telefonda yanlışlıkla sildiğiniz kişiler (rehber) resimler, videolar, fotoğraflar, mesajlar, mailler ve diğer verileri iCloud ile yedek aldıysanız silinmiş verileri geri alma kurtarma.

iPhone 4s, iPhone 5, 5s, 5c, iPhone 6, 6s ve Plus iCloud ile Yedekleme ve Alınan Yedeği Geri Yükleme

iPhone cep telefonda yanlışlıkla sildiğiniz kişiler (rehber) resimler, videolar, fotoğraflar, mesajlar, mailler ve diğer verileri iCloud ile yedek aldıysanız silinmişleri geri alma kurtarma işlemini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

iPhone cep telefondan otomatik iCloud yedekleme nasıl yapılır: Ayarlar / iCloud / Saklama Alanı / iCloud Yedekleme açmanız yeterli.

iPhone iCloud manuel elle yedek alma: Ayarlar / iCloud / Saklama Alanı / Şimdi Yedekle

icloud,iphone,apple,icloud yedek alma

iPhone Telefonda Yedekleme Nasıl Yapılır

iPhone Telefonda iCloud ile Yedekleme Nasıl Yapılır

iCloud Yedeklemeye İsterseniz İnternetten Görüntüleyebilir ve Geri Yükleyebilirsiniz

iCloud’ dan alınan yedeğine ulaşmak ve geri yüklemek için Apple resmi sitesi, icloud.com‘ a gidip kullanıcı bilgilerinizi girdikten sonra, sağ üst tarafta yer alan kullanıcı adınıza tıklayıp, açılan seçenekten iCloud Ayarları bölümüne girip, açılan seçeneklerde en alt tarafta bulunan, İleri Düzey başlığının hemen altında yer alan seçeneklerden ulaşabilirsiniz. Dosyaları Geri Yükle, Kişileri Geri Yükle, Takvim ve Anımsatıcıları Geri Yükle ve Yer İşaretlerini Geri Yükle.

media 2752

iCloud Nasıl Yedek Alır Nereye

iPhone Rehberi Kişilerin Yedeğini Alma

iPhone Resimlerin Yedeğini Alma

Son Güncelleme: 11.03.2017 03:27