iPhone internet hız sorunu ve hücresel veri için iOS 12.1.2

media 1103

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple bazı iPhone modellerinde görünen internet yavaşlık sorunu ve hücresel veri etkinleştirme hatası için iOS 12.1.2 güncellemesini yayınladı. iPhone XS / Max ve iPhone XR için…

iOS 12.1.2 güncellemesi özellikleri 2 başlıktan oluşuyor. Biri hücresel verideki sorun ve diğeri internet yavaşlaması. Bazı kullanıcılar wifi bağlantı sorununuda rapor etti. İşte iOS 12.1.2 özellikleri!

teknik destek

iOS 12.1.2, güncelleme başlığında iPhone sorun gidermeler için yayınladığı yazamakta. iPhone XS / Max ve iPhone XR eSIM etkinleştirme de sorun ve hücrsel bağlantıyı etkileyen bir sorun için çıkarılmış.

Apple bir önceki güncellemesinde bazı modellerde sorun oluşmasına neden oldu. Bazıları hücresel verinin kapandığı veya arada bir hücresel veri açılmıyor raporunu iletti. Bunun dışında wifi internet hız sorunu ve şebeke çekiminde düşüş sorunları iletildi.

iPhone internet hız sorunu ve hücresel veri için iOS 12.1.2

iOS 12.1.2 güncelleme sorunu yaşayanlar

Güncellemeyi yapmadan önce isteyenler cihaz yedeğini alabilirler. Genelde sorun çıkmaz ama öneri olarak iletilmekte. iOS 12.1.2 güncelleme olmuyor diyenler içinde iTunes programıyla yazılım yüklemelerini yapsınlar. Alternatif olarakta fabrika ayarlarına döndürülerek sonra güncelleme denenebilir.

iOS 12.1.2 destekleyen telefonlar: iPhone 5s ve üzeri modeller için güncelleme desteği verilmekte. iPhone 6 6s, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 8 ve diğerleri.