iPhone çift sim kart desteği gelebilir

media 1222

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple' ın iOS 12 beta testlerinde çift sim kart desteğinin görüntülendiği iddiaları acaba gelecekte Apple, çift sim kartlı iPhone mu üretecek söylentilerini gündeme getirdi.

Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Apple Şirketi yeni telefonlara çift sim kart destek özelliğinin gelebileceği bilgisi birçok sosyal medya aracılığı ile halka duyuruldu.

teknik destek

Şirket tarafından yeni iPhone telefonların Eylül 2018’de tanıtılma kararının alınmasından sonra bu tarz bilgiler de internete sızdırılmış ve üzerine birçok iddia atılmıştır. Daha önceki zamanlarda da Apple’ın bu yıl birden fazla telefon modeli tanıtacağı hakkında bilgiler yayılıyordu. iPhone X modellerinin birçok türü gelmesi artık şirket tarafından da onaylanmasına karşın büyük ekranlı ve uygun fiyatlarda da modellerler gelmesi bekleniyor.

iPhone çift sim kart desteği gelebilir

Çift sim kartlı iPhone telefon

Bu bilgi nereden geldi? Şirket tarafından daha test içerisinde bulunan iOS 12 Beta kodları aşamasında çift sim kart özelliğinin gelebileceği bildirildi. Çift sim kart desteği aslında birçok kişi tarafından kabul edilse de bu durum daha çok işletim sistemindeki mevcut hem birinci hem de ikinci sim kart durumuna işaret eden ifadeler neticesinde bu şekilde bir şey ortaya atıldığının da bilinmesi gerekiyor.

Çift sim kart desteğinin geleceği kesin mi? Beta kodlarının test edilmesi esnasında bu bilgi ortaya atılmıştır. Bu durum henüz beta kodları testlerinin sona ermediğinden dolayı çift sim kart desteği gelme özelliği kesinlik ifade etmiyor. Bu bilgi yalnızca bir ihtimal üzerine konuşuluyor. Ancak daha önce de dijital sim kartı uygulamasına geçmesine rağmen telefonlarda sim kartı yer almıyordu.