iPhone iOS 9.1 Beta 4 Güncellemesi İndirmeye Açıldı

media 2966

Apple, iOS 9.1 Beta 4 sürüm güncellemesini yayınladı. Güncellemeyi indirmek ve yüklemek için ister ayarlardan ister iTunes programı ile kurulumu yapabilirsiniz

teknik destek

Apple iOS 9.1 Beta 4 güncellemesi, UDID kaydı olan iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini 2 3 4 ve iPod touch 5 cihazlara yüklenebilir.

iOS 9.1 Beta 4 sürümü her zaman ki gibi iTunes ve cihaz içerisinden Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme seçeneğinden yapılabilir.

teknik destek

Apple, kısa süre önce beta test sürümleri geliştiriciler gibi tüm iOS kullanıcılarına açtı. Yeni sürümde iOS 9′ da görülen sorunları çözüldüğü ve performans’da olumlu iyileştirmeler olduğu yorumları yer almaktadır.

Apple, her çıkardığı sürümle bir önce sürümde görülen sorunları çözerken her zaman ki gibi yeni sürümle çıkan bazı sorunları alınan şikayetler sonucu tekrar yeni bir sürümle çözmeye çalışacaktır.

UDID numarası öğrenme

Apple, iOS 9.1 Beta 4 sürüm güncellemesini yayınladı.

UDID yani Unique Device Indentifier, 40 haneden oluşan iOS cihazlar için verilen özel numara. Düne kadar uygulama geliştiricileri cihazlarının UDID numasını Apple Developer Center‘a kaydedip  yeni iOS sürümlerini test edebiliyordu. Bu durum artık tüm iOS kullanıcıları için geçerli.

iOS telefon ve cihazlarda UDID numarası nasıl öğrenilir? Cihazı bilgisayara bağlayarak iTunes yazılımı çalıştırarak App Store bölümünden görebilirsiniz.

Son Güncelleme: 14.03.2017 03:28