Apple Uygulama İndirme Dolandırıcılığı Şikayet Etme

media 2956

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple App Store mağazasından oyun ve uygulama inmiyor ne yapmalıyım?Çok yavaş çalışıyor,kartımdan para alınmış uygulama satın almadım ücret iadesi nasıl yapılır?

Apple mağazadan yada App Store‘ den yapılan indirme ve uygulama sorunlarını şikayet edebilirsiniz. iPhone ve iPad cihazlardan indirilen uygulamalarda sorun varsa şikayet etmek için aşağıdaki başvuru adresini kullanınız.

teknik destek

Apple uygulamalarında görülen başlıca sorunlar: Bu satın alma işlemini ben yapmadım. Uygulama indirilemedi veya bulamadım bulunmuyor. Uygulama çok yavaş iniyor. Uygulama indirilirken hata verdi. Uygulama indi ama çalışmıyor. Uygulama yavaş çalışıyor. Sorunu burada bulamadım.

iTunes Store ve App Store uygulama, parasal dolandırıcılık ve 90 gün süresi içerisinde yapmış olduğunu uygulama satın alma şikayeti yada görüntülenmiyorsa sorun bildir seçeneğini deneyebilirsiniz. 

Apple ile iletişime geçmek ve sorunu bildirmek için buradan reportaproblem.apple.com kullanıcı giriş bilgilerinizle başvuru yapabilirsiniz.

iPhone uygulama şikayet etme

apple uygulama şikayeti,app store uygulamayı şikayet

Birisi sizin yerinize bir uygulama satın almışsa yada uygulama ile ilgili şikayetiniz varsa uygulamanın yanında Sorun Bildir butonunu tıklayınız.

Apple App Store mağazasından oyun ve uygulama inmiyor

Sorun Bildir bölümünde yer alan seçeneği belirleyip Gönder butonu ile Apple ile iletişime geçebilirsiniz. Yukarıda bulunan seçenekler sorununuzla alakalı değilse Sorun burada belirtilmiyor seçeneği ile devam edip sorunu detaylı olarak anlatınız.

Son Güncelleme: 14.03.2017 03:15