İnternet Bağlantı Sorununu Pratik Çözümle

media 255

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

İnternet Bağlantı Sorununu Pratik Çözümle

İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm, Kablosuz İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm, Kablosuz İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm İndir, Kullanıcı Adı Şifre Hatası TTnet İlk Yardım, Kullanıcı Adı Şifre Hatası TTnet İlk Yardım Nasıl Kullanılır, Kullanıcı Adı Şifre Hatası TTnet İlk Yardım Nedir?

teknik destek

TTNET Pratik Çözüm, İnternet bağlantı sorunlarınızı, bilgisayarınıza ait yazılım ve güvenlik sorunlarını otomatik olarak çözen bir programdır. Programı indirip bir kenarda durmasını öneririm. İleride her hangi bir bağlantı sorununda işinize yarayacaktır.

İnternet bağlantı sorununun çözümü için burada yer alan TTnet resmi onarım uygulamasını “İndir” butonuna tıklayarak TTNET Pratik Çözümü indirebilirsiniz. 

İndirme süresi: Yüksek hıza sahip bağlantılar için 1 dakika.Karşınıza pencere çıktığında Çalıştır butonuna tıklayınız. Yükleme tamamlandıktan sonra TTNET “Pratik Çözüm” otomatik olarak başlayacaktır.

İnternet Bağlantı Sorununun Çözümü

Not: Yükleme tamamlandıktan tarayıcı pencerelerinizin hepsi kapatılabilir.

İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm, Kablosuz İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm, Kablosuz İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm İndir, Kullanıcı Adı Şifre Hatası TTnet İlk Yardım, Kullanıcı Adı Şifre Hatası TTnet İlk Yardım Nasıl Kullanılır, Kullanıcı Adı Şifre Hatası TTnet İlk Yardım Nedir, Pratik Çözüm,Tnet Pratik Çözüm İndir, TTnet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm, TTNET İlk Yardım EXE, TTNET İlk Yardım EXE Nasıl Kullanılır, TTNET İlk Yardım EXE Nedir, TTNET İlk Yardım Nedir, TTnet İnternet Bağlantu Sorunu Pratik Çözüm, TTnet İnternet Bağlantu Sorunu Pratik Çözüm İndir, TTnet Pratik Çözüm « Facebook Kredi Kartı İle Yapılan Alış Veriş İptali,İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm,Internet-Baglanti-Sorunu-Pratik-Cozum-669.html,Internet-Baglanti-Sorunu-Pratik-Cozum-669,

YKS – TTNET İlk Yardım Exe Hizmeti

Uzaktan yönetilen cihazı olmayan ve Internet Explorer harici browser kullanan müşterilerimizin Kullanıcı Adı/Şifre hata sayfası üzerinden destek almasını sağlayacak olan TTNET İlk Yardım EXE devreye alınmıştır.

Nasıl Çalışır?
Internet Explorer dışında bir browser kullanan müşterimiz “Kullanıcı Adı /Şifre” hatası aldığında karşısına kendisini bilgilendiren ve yönlendiren aşağıdaki ekran çıkacaktır.

TTNET İlk Yardım Exe’nin çalıştırılarak ayarların yapılması için müşterinin “Onaylıyorum” butonuna tıklaması istenecektir. Uygulama çalıştırıldıktan sonra Active-x ile benzer bir akış ile Kullanıcı Adı/Şifre ayarları tamamlanacak, internet bağlantısı sağlanacaktır.

Eğer hala internet bağlantı sorunu yaşıyorsanız, örnek bazı sitelere erişim yapamıyor, sayfa görüntülenemedi hatası  veya açılmama sorunu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Son Güncelleme: 21.01.2016 00:25