Telefondan Instagram kişi engelleme nasıl yapılır

media 2475

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Yanlışlıkla instagram’ da bir kişiyi birini engelledim engellemeyi nasıl kaldırırım? Telefondan Instagram kişi engelleme nasıl yapılır?

Instagram’ da engellemek istediğiniz kişi profiline giriniz. Sağ üst tarafta yer alan üç noktaya tıklayınız. Ekrana açılan seçeneklerden “Kullanıcıyı Engelle” seçeneğine tıklayınız. Artık engellediğiniz kişi sizinle iletişime geçemeyecek.

teknik destek

Instagram engellediğiniz kişinin engelini kaldırma:  Instagram hesabınızda engellediğiniz kişinin engellemesini kaldırmak yada yanlışlıkla engellediğiniz kişinin engellini kaldırmak istiyorsanız, yine aynı bölüme giriş yapıp yani engellediğiniz kişiyi bulup üç noktaya tıklayıp “Kişi Engelini Kaldır” seçeneğini kullanmanız yeterli olacaktır.

Yukarıdaki yaptığınız tüm işlemlerde yani instagram kişi engelleme işleminde engellediğiniz kişi yaptığınız engellemeden dolayı her hangi bir bilgilendirme almayacak.

Telefondan Instagram kişi engelleme nasıl yapılır engelleme kaldırma

Telefondan Instagram Kişi Engelleme Engellemeyi Kaldırma Nasıl Yapılır

Telefondan Instagram kişi engelleme nasıl yapılır

Instagram’ da her hangi birinin sizi takip etmesini istemiyorsanız, takip etmeyi bırak işlemini yaptıktan sonra ya kişi bildiriminin üstünde yer alan üç noktadan şikayet ete işlemini yada yukarıdaki instagram kişi engelleme adımlarını uygulayabilirsiniz.

Instagram hesabınız kapatmak istiyorsanız, instagram hesap kapatma ile ilgili Instagram hesap silme sayfa kapatma nasıl yapılır yazımızı incelemeniz önerilir.

Telefondan Instagram Kişi Engelleme Engellemeyi Kaldırma 2016

teknik destek

Bir yanıt yazın