Instagram Hesabım Açılmıyor Instagram' a Giremiyorum

media 236

Instagram uygulaması açılmıyor çalışmıyor iPhone Android. Instagram giriş yapamıyorum şifre hatası alıyorum. Samsung Galaxy S3, S4, S5, S6, HTC, LG G5, Sony Xperia, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6

teknik destek

Instagram Hesabım Açılmıyor Instagram’ a Giremiyorum Instagram’da Yaşanan Bazı Sorunlar 2016

teknik destek

Instagram hesabım açılmıyor nedeni nedir? Instagram uygulaması açılmıyor çalışmıyor iPhone Android. Instagram giriş yapamıyorum şifre hatası alıyorum. Samsung Galaxy S3, Galaxy  S4, Galaxy S5, Galaxy S6, HTC, LG G2 G3 G4 G5, Sony Xperia Z1 Z2 Z3 Z4 Z5, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6s ve Plus

Kullanıcıların fotoğraflarını paylaşmasını, yorum yapmasını veya mesajlaşması gibi sosyal ağ ortamında duyduğu ihtiyaçları bütünüyle karşılayan bu uygulama son yıllarda kullanıcı sayısını kat be kat artırıyor. Başlangıçta fotoğraf filtreleme uygulaması olarak karşımıza çıkmıştı ancak ilgi gördükçe değişiklikler olarak bu dönemde fotoğraflar paylaşabileceğimiz bir uygulama haline geldi. Her uygulama ve programda olduğu gibi instagram’da da sorun yaşamanız muhtemel. Kullanıcılar yaşadıkları birçok problemden bahsetmekte ve çözümün nasıl olacağı hakkında bir bilgisi bulunmamakta. Böyle bir durumu göz önüne alınca problemlerinizin çözümü için bazı adımlar önerebilirim.

Instagram hesabından kişi nasıl engellenir yazımız Instagram kişi engelleme kişi engellemeyi kaldırma inceleyebilirsiniz.

Instagram Hesabım Açılmıyor Instagram’ a Giremiyorum

Instagram Hesabıma Giremiyorum Instagram Açılmıyor

Instagram Hesabım Açılmıyor Instagram’ a Giremiyorum

Instagram’ da kullanıcı adı yada şifre yanlış hatası alıyorsanız: Böyle bir durumla karşılaştığınızda aklınıza ilk gelen başka biri hesabımı ele mi geçirdi diye sormak olur. Kullanıcı adı ve şifrenizi herhangi bir yerde paylaşmazsanız böyle bir kaygı duymanıza gerek yok. İlk önce şifrenizin doğru olup olmadığından emin olun. Hala düzelmemişse bu sorun nedeni kullandığınız operatörden ya da Wi-Fi bağlantısından kaynaklanıyor olabilir. Akıllı telefonunuzu yeniden başlatarak ya da bağlantısını kesip yeniden bağlanarak bu sorununuzu çözebilirsiniz.
 

Instagram’ da ağ sorunu yaşayanlar için: Ağ sorunu İnstagram’ın sunucuya bağlanmamasıdır. Bu durum sonucunda kullanıcı adı ve şifre hatası alabilir, fotoğraf beğenmeyebilir, yorum yapamayabilir ya da mesaj gönderemezsiniz. Kontrol etmeniz gereken telefonunuzda bir bağlantı sorununun olup olmadığıdır. Bu sorunu telefonunuzun saat ve tarih ayarlarının otomatik olarak ayarlanmasıyla çözülebilir. Sorununuz hala düzelmedi ise sorun büyük ihtimal İnstagram sunucularından kaynaklanıyordur. Fotoğraf beğenmeye ve mesajlaşmaya biraz ara verip başka şeylerle uğraşabilirsiniz. Sorun büyük ihtimal döndüğünüzde düzelmiş olur.
 

Instagram’ da uygulama durduruldu gibi bir sorunla karşılaşırsanız: Zaman geçiriyorsunuz ve sevdiklerinizin fotoğraflarına bakıyorsunuz. Birden uygulama durduruldu diye bir hata ile karşılaştınız ve bu durum keyfinizi kaçırdı. Üzülmenize ya da sinirlenmenize gerek yok bu sorunun da çözüm yolları bulunuyor.
⦁ Eski sürüm İnstagram kullanıyor olabilirsiniz, mobil mağazanızdan güncelleme yapabilirsiniz.
⦁ Arka planda açık olan programlar telefonunuzu zorluyor olabilir. Arka plan uygulamalarını kapatın.
⦁ Kullanılmayan gereksiz uygulamalardan kurtularak telefonunuzu rahatlatın.
⦁ Bunlar sorununuzu çözemediyse uygulamayı kaldırıp tekrar kurun.

Instagram’ da yaşadığınız sorunlar devam ediyorsa bu adresten instagram ile iletişime geçebilirsiniz. Telefonda destek almak isterseniz önerdiğimiz teknoloji hattını arayabilirsiniz.

Instagram Hesabım Açılmıyor Instagram’ a Giremiyorum

Son Güncelleme: 11.03.2017 02:25