Android Güvenlik Kamera İzleme Programı

media 82

DVR güvenlik kameralarını izlemek için hangi kamera uygulamasını kullanmalıyım? Android dendiğinde çok çeşitli programlarla karşılaşabilirsiniz.

teknik destek

Güvenlik kameralarında uzaktan takip edebilmek adına çok çeşitli uygulamalarla karşılaşabilirsiniz. Burada dikkat edilecek görüntüyü net ve hızlı şekilde iletmesi olacak. Tabi bağlantınınz hızı, cihazların kalitesi ve kişinin telefonu ve internetine göre değişken bir durumdur.

Uzun yıllar bu alanda destek hizmeti verdik. Daha çok port açılması ve yapılandırma ayarlarına baktık. Uzaktan erişimle gerekli adımları uyguladık. İP ayarları ve program ayarlarının yapılandırması için yardımcı olduk. Tabi zamanla çıkan yazılımlar iş yükünü daha azalttı.

teknik destek

İşlemlerde herhangi bir şeyi değiştirmeden önce bir fotoğrafını çekmenizi öneririz. Daha sonra işinize yarayabilir. Yanlış yapmamak adına bu önemli bir husustur.

Güvenlik Kamera İzleme Programı

gDMSS HD uygulaması, çok iyi diyebileceğimiz emin olduğumuz fazla yazılım bulunmuyor. Şu an iyi olanlar daha sonra çıkardıkları güncellemelerle kalitesini bozabiliyorlar. Bundan dolayı kullanıcıların yorumlarına detaylı bakarak bir yol seçilebilir.

Rastgele yerlerden indirilen dosyaların içerisine zararlı kodlar yerleştirilebiliyor. Bundan dolayı bilinen yerlerden indirilip ve işlemden önce tarama yapılmasını öneririz. Güvenli açma sistemleri olan koruma yazılımları bulunuyor.

Kullandığınız yazılımdan port bilgisi, ip ve giriş bilgilerini yazmanız yeteli olacak. Bazen port çakışmaları yaşanabiliyor ve portu 8080 yerine 8090′ da çevirmeniz gerekebilir.

Görüntü gelmediğinde kullanılan cihazın ve modem bağlantısının fişinin çıkarılmasını öneriyoruz. Açtığınızda biraz bekletip sonra test edebilirsiniz. Bunun dışında başka cihazlardan görüntüyü almaya çalışınız. Artı bilgisayardan ip ile kontrol ediniz. 

Ne yaptıysanız durum aynı ise o zaman resetleyin yani ayarlarını sıfırlayıp baştan tekrar kurunuz.

Android Güvenlik Kamera İzleme Programı

IP Cam Viewer Pro  (Ücretsiz) yorumlara bakıldığında pek sorun çıkardığını yazmamışlar.

android kamera izleme

(Ücretsiz) DVR mViewer içinde iş görür bilgisi var.

android kamera izleme programı,android kamera izleme

Son Güncelleme: 02.07.2021 16:52