Facebook hesap gizleme ayarları

media 1456

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook' ta hesap gizlemek için gerekli adımlara yer verdiğimiz haberimizde isterseniz genel sorunlarınız içinde iletişime geçebilirsiniz.

Dünya üzerinde en fazla kullanılan Facebook uygulaması, milyonlarca takipçiye sahiptir. Facebook kullanıcıları bu uygulama üzerinden arkadaşlarıyla takip halinde kalabiliyor. Ayrıca fotoğraf, video, durum, hikaye ve mesajlaşmak içinde kullanıcılara fırsat sunuyor. Ancak Facebook kullanıcıları her geçen gün artsa da, birçok soruna da eşlek edebiliyor. Özellikle de hesapların gizliliği son derecede önemli oluyor. Arkadaşlarınızın görmemesi ve istemediğiniz kişilerin hesabınızı görmemesi için Facebook hesabınızı gizlemelisiniz.

teknik destek

Facebook hesap gizleme işlemleri için ilk olarak akıllı cep telefonundan ya da bilgisayardan uygulamayı açmanız gerekiyor. Ardından hesabınızı gizleye alarak koruma altına alabilirsiniz.

Facebook hesap gizleme ayarları

Facebook hesap gizleme nasıl yapılır?

Facebook hesabınızı güvene almak ve diğer kişilerden korumak için hesabınızı gizliye almanız oldukça önemlidir. İlk öncelikle Facebook uygulamasını açarak ‘Ayarlar’ bölümüne geçiş yapmalısınız. Hemen ardından ‘Gizlilik’ bölümüne tıklayarak, hesabınız hakkında bilgileri öğrenmelisiniz. Tüm gizlilik ayarları bu bölümden yapılmaktadır. 

Facebook hesap gizliliği hakkında birden fazla seçenek vardır. Bu bölümde ‘Arkadaşlar’ seçeneğine veya ‘Sadece Ben’ seçeneğine tıklayarak hesabınızı gizleye alabilirsiniz.

Paylaşılan gönderiler nasıl gizlenir? Facebook hesap gizliliğini oluşturduktan sonra, paylaşımlarınızı da özel olarak gizleyebilirsiniz. Gönderileri bazı kullanıcılar tarafından gizleyebilir ve onların görmemesini sağlayabilirsiniz. 

Bunun içinde paylaştığınız gönderinin ayarlarını yapmanız gerekiyor. Paylaşmadan önce veya paylaştıktan sonra ‘Şu Kişiler Hariç Arkadaşlar’ seçeneğine tıklayarak gönderileri gizleyebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz kullanıcıların paylaştığınız gönderileri görmemesini sağlayabilirsiniz.


Facebook çocuk hesabı şikayet etme

Facebook çocuk hesabı şikayet etme

Facebook cep telefonuma onay kodu gelmiyor 2019

Facebook cep telefonuma onay kodu gelmiyor 2019

Facebook şifre yenileme 2019

Facebook şifre yenileme 2019
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:57