Instagram hesabımı geçici olarak nasıl kapatırım

media 2466

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram hesabı nasıl kapatılır? Geçici kapatılan hesabı açamıyorum sorunu yaşandığında ilk önce bilgisayardan ve sonra telefondan denenebilir.

Duruma göre iletişim bağlantılarını kullanabilirsiniz. Instagram hesabımı geçici olarak kapatmak istiyorum ne yapmalıyım? Bu işlemde hesapta bulunan fotoğraf, yorum, beğeni ve Instagram bilgileri silinmez sadece gizlenir. Tekrar hesabı aktif etmek istiyorsanız instagram hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacak.

teknik destek

Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra instagram adınızı tıklayıp Profili Düzenle bölümüne giriniz. Açılan bölümde her hangi bir yer girmeden aşağıya inip Hesabımı geçici olarak kapat seçeneğini tıklamanız ve istenilen bölümleri seçmeniz yeterli. Bir sorunla karşılaştığınızda önerdiğimiz destek hattını arayabilirsiniz.

Unutmadan bir değişiklik olmadıysa sanırım 3 ay hesabınıza giriş yapmadığınız takdirde instagram hesabınız tamamen kapatılır. Tabi zaman dilimi değişimine gidilmiş olabilir. Bundan dolayı çok fazla süre uzatmadan eğer hesabınızı tekrar kullanmak istiyorsanız ara ara hesabınıza giriş yapınız.

İkinci önemli bir konuda sık sık instagram hesabını donduran kullanıcıların bazıları hesaplarına giriş yapamıyor. Doğrulama kodu istediklerinde de kod gelmiyor. Bu sorun için destek formunu doldurulması gerekebilir.

Sorun yaşıyorsanız kesin çözüm için bu help.instagram.com/contact/1652567838289083 bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Instagram geçici olarak kapatma nasıl yapılır

  • İsteyen bilgisayardan oturum açar
  • Yukarı köşeden profile girilir
  • Profil düzenle butonuna basın
  • “Hesabımı geçici olarak kapat” ile işlem yapınız

Instagram hesabımı geçici olarak nasıl kapatırım

Son Güncelleme: 13.04.2020 20:43