iOS 11.4 yenilikleri neler olacak?

media 1365

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple, iOS 11.3' ü yakın zamanda indirmeye açtı. Şimdide iOS 11.4' ü güncellemeye hazırlıyor. iOS 11.4 alacak cihazlar ise iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 ve X modelleri olacak.

Apple markasının ürettiği cihazlar içerisinde yer alan ve IOS işletim sistemini kullanan bütün akıllı ürünler 9.7 inç iPad modelinin gelişi ile birlikte sunulan IOS 11.3 sürümü ile birlikte güncellenmiş olarak çalışıyor. Bu sürümün ardından kullanıcıların gözlerini 11.4 sürümüne çevirdiği, yeni gelecek olan IOS işletim sistemi güncellemesinde neler olacağı ise merak konusu. IOS 12’den önce son sürüm olacağı düşünülen bu güncelleme ile birlikte değişiklikler de olacak.

teknik destek

İçerikteki başlıklar

iOS 11.4 ClassKit

IOS 11.4 sürüm güncellemesi içerisinde geliştirileceği düşünülen bu uygulama, Apple markasının rakipleri olan Microsoft ve Google gibi markalar ile mücadele edebilmesi için ürettiği bir eğitim sistemi. Bu sistem içerisinde yer alan uygulama dahilinde öğrencilerin ve öğretmenlerin ödev ve ders işleyişini daha kolay yapabilmeleri sağlanacak. Eğitimlerde öğrencinin durumuna göre kişiselleştirme yapılmasını sağlayacak olan bu uygulamanın iki tarafın arasındaki etkileşimi arttıracağı düşünülüyor.

iOS 11.4 yenilikleri neler olacak?

AirPlay 2 özelliği

IOS 11.3 sürümü ile birlikte gelmesi beklenen ancak Apple firmasının erteleyerek IOS 11.4 sürümüne attığı bu özellik iPhone cihazlarından ya da iPad cihazlarından yapılacak olan ayarlamalar ile birden fazla cihaz ile eşleşme sağlayacak. Eş zamanlı müzik yayını yapabilecek olan bu özellik sayesinde Apple TV, Home Play gibi yan araçlar daha verimli bir şekilde kullanılabilecek.

İkinci nesil olarak bilinen AirPlay, Apple ürünlerini kullanan kişilerin en çok beklediği özellikler arasında yer alıyor.


iOS 12 güncellemesi ne zaman çıkacak

iOS 12 güncellemesi ne zaman çıkacak