Telefonda yeni hızlı şarj dönemi Samsung' tan

media 1126

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Akıllı cep telefonlarında yeni bir dönem başlayabilir. Samsung ileride çok hızlı şarj edebilen yeni teknolojiyi çıkaran üreticilerden biri olabilir.

Artık herkesin elinden düşmeyen akıllı cep telefonları, şarj problemleri de aşıldığında en popüler teknolojik cihazlar olarak kabul edilebiliyorlar. Bazı akıllı telefonlar, batarya boyutları nedeniyle hızlı şarj olabilirken, bazıları daha geç şarj olabilir.

teknik destek

Akıllı telefonların daha hızlı şarj edilebilmelerini sağlamak ve şarj süresinin de eskisinden daha uzun sürmesini sağlamak artık mümkün. Samsung firmasının bu hususta yaptığı çok önemli iki çalışma bulunuyor. Birincisi hızlı şarj teknolojisine sahip olan adaptörler, ikincisi ise Samsung kablosuz hızlı şarj aksesuarı.

Telefonda yeni hızlı şarj dönemi Samsung' tan

Samsung hızlı şarj Teknolojisi

Akıllı cep telefonları için üretilen standart şarj adaptörleri 5W değerindedir. Samsung’un hızlı şarj teknoloji ile ürettiği adaptörlere bakıldığında, adaptörün ön yüzeyinde hızlı şarj özelliğine sahip adaptör olduğu anlaşılabiliyor. Bu adaptörlerin çıkış değeri ise 5.9W olacak şekildedir. Bu cihaz sayesinde akıllı telefonların %45 daha hızlı şarj edilebilmeleri mümkün.

Samsung hızlı şarj aksesuarı da, tamamen kablosuz ve %50 hızlı şarj edebilme özelliğine sahip. Samsung’a ait bu ürünler, hemen hemen tüm Samsung cihazlarında kullanılabiliyor.

Son Güncelleme: 03.11.2018 02:02