Dünyanın katlanabilen ilk telefonu: FlexPai özellikleri

media 1102

Son güncelleme 32 dakika by Teknoloji Haber

teknik destek

Dünyanın katlanabilen ilk telefonu hangisi? FlexPai olarak bilinen bu telefon katlanabilir modellerin ilk' i olarak bilinmekte. FlexPai özelliklerine şöyle bir bakalım!

Teknolojinin son yüzyıla verdiği en büyük katkılardan bir tanesi de akıllı telefonlardır. Bu sayede akıllı telefonlar hayatımıza entegre oldu ve neredeyse bağımlılık derecesinde bir önem arz etmeye başladı. Her zaman daha ilerisini isteyen akıllı telefon teknolojisi, kendisini Royole firmasının ürettiği katlanabilir ekranlı FlexPai modeliyle gösterdi.

teknik destek

FlexPai ilkleri

FlexPai, Snapdragon işletim sistemi kullanılarak üretilen ilk telefon olma özelliğine sahip olmuştur. FlexPai, 200 bin kere açma ve kapamaya dayanıklı bir şekilde lanse edilmiştir. Water OS Arayüzü kullanılan ekranda, farklı ve özel optimizasyonlar da kullanılmaktadır. Katlanınca telefon, açılınca tablet olma özelliğine sahip olan FlexPai; bu yüzden kullanıcılarnın dikkatini çekecek ve ilerleyen teknolojinin yaşamdaki en güzel örneği olacaktır.

Dünyanın katlanabilen ilk telefonu: FlexPai özellikleri

FlexPai özellikleri

FlexPai, sadece ekranındaki harika özelliği ile değil; aynı zamanda bunu destekleyebilecek kalitedeki bir altyapısıyla da ilgi çeken bir model olmuştur. 7.8 inç büyüklüğüne ulaşacak olan ekran, bunun yanında 1920*1440 çözünürlüğe sahiptir. 16 MP ve 20 MP özelliklerine sahip olan çift arka kamera sayesinde, etkileyici fotoğrafların da çekilmesi mümkündür. 6 ve 8 GB büyüklüğündeki RAM, 128 ve 256 GB gibi yüksek dahili depolama alanlarıyla desteklenmiştir.

Snapdragon altyapısı kullanan FlexPai, aynı zamanda Android 9.0 Pie güncellemesi ile birlikte gelecektir. 3800 mAh batarya gücü ise uzun süreli kullanımlarda FlexPai modelinin elini güçlendirecek bir detay olacaktır.