Svchost.exe Nedir System32 Svchost.exe Virüs Uyarısı

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Svchost.exe nedir? System32 Svchost.exe çıkıyor virüs mü var? Virüs uyarısı alıyorum çözümü nedir? Virüs programı var mı?

Svchost.exe hatasını daha çok Avast virüs programı yüklü bilgisayarlarda görülmektedir. Alınan uyarı System32 Svchost.exe şeklinde oluyor. Svchost.exe bulaşan virüsü temizlemek için Avast Açılış Taraması tekniği ile temizleme olasılığınız var. Svchost.exe virüs hatası için silinmeyen virüsleri silme konumuzu inceleyebilirsiniz.

teknik destek

Svchost.exe dosyası %SystemRoot%System32 klasöründe bulunur. Başlangıçta, Svchost.exe yüklemesi gereken hizmetlerin listesini oluşturmak için kayıt defterinin hizmetler bölümünü denetler. Svchost.exe’nin birden çok örneği aynı anda çalışabilir. Her Svchost.exe oturumu bir hizmet grubu içerebilir. Bu nedenle, Svchost.exe’nin nasıl ve nerede başlatıldığına bağlı olarak farklı hizmetler çalışabilir. Hizmetlerin bu şekilde gruplandırılması, daha iyi denetim ve daha kolay hata ayıklama olanağı sağlar.

 Svchost.exe Virüsü

Svchost.exe ve işlevleri anlatılmaktadır. Svchost.exe, dinamik bağlantı kitaplıklarından (DLL dosyaları) çalıştırılan hizmetler için genel ana bilgisayar işleminin adıdır.

internete dolaşırken yabancı bir kaynaktan ve Türkiye forumlarında hemen hemen herkesin Svchost.exe bu nedir ? Svchost.exe nasıl temizlenir, bilgisayardan kalmıyor gibi paylaşımları gördüm. Örnek. İnternete dolaşırken virüs bulaştı 4 mesaj almak henüz ben bile bir tarayıcıya gitmiş değil bir malware testi yaptık ve şimdiye kadar ne geldi kaldırdık hala sorunları var. bilgisayar ile başka sorunlar Orada görünmüyor.

Son Güncelleme: 21.03.2017 20:37