Windows Mobile 8 İnternet Apn Ayarları

media 4835

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows Mobile 8 telefonda internet bağlantı ayarları nasıl yapılır? İnternette bağlanamıyorum. Ayarlarım doğru ama internet yok ne yapmalıyım? APN ayarı açma kapatma.

Windows Mobile 8 Apn Ayarları

teknik destek

Not: Bağlantınız var ama internet’de sorun yaşıyorsanız DNS ayarlarını yapabilirsiniz. 8.8.8.8 – 8.8.4.4 Yada modem arayüzüne giriş yapıpDNS verebilir eğer durum aynı ise modem arayüzünden şifreleme mod’u değiştirilebilir örnek: wpa-psk

Telefonun internet ayarlarının doğru yapılıp yapılmadığını kontrol ediniz. Aşağıdaki adımları yaptınız ve bağlantı yinede yoksa farklı bir cep telefonda sim kartı deneyin. Belki de operatör (Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone) tarafında kapalı olabilir. Müşteri hizmetleri ile iletişime de geçebilirsiniz.

Windows Mobile 8 internet ayarları

1.Ana ekranda dokunmatik olarak ekranı sola doğru çekiyoruz.

2.Ayarlar menüsüne dokunuyoruz.

3.Yeni açılan sayfada şebeke butonuna dokunuyoruz.

4. Aşağıdaki sayfadan Veri Bağlantısı Açık, Veri Dolaşım Şecenekleri dolaşımı kapat, Diğer değerler aşağıdaki gibi biz İnternet Erişim Noktası Adı Ekle butonuna dokunuyoruz.

5.Daha sonra aşağıdaki ekrandan operatore gore android cihazlarda olduğu gibi bilgi girişi yapıyoruz. Aşağıdaki görüntü vodafone ait. Apn kısmına internetyazıyoruz. Kullanıcı adı ve parola vodafone.Bilgileri yazdıktan sonra Kaydet butonu(Disket) simgesine dokunuyoruz. Ana Ekrandaki E simgesi üzerinden internet erişimi yapabilirsiniz.

6. Avea ve Turkcell operatörlerde apn kısmına internet yazmamız yeterli. Vodafone zaten ekran görüntülerinde var.

Son Güncelleme: 30.05.2017 23:57