Windows 10 Mobile Ücretsiz Full Sürüm indir

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 Mobile orjinal sürümü nereden indirilir? Windows 10 Mobil sürümü yükleme, Windows 10 Mobile kurulumu nasıl yapılır,Telefonda Windows 10 Mobile yükleme.

Windows 10 Mobile Ücretsiz Orjinal Full Sürüm indirme Adresi

Windows 10 işletim sistemi artık mobil cihazlarda. Daha hızlı ve kullanıcı odaklı sürümleri ile Microsoft tarafından yeniliklere devam edilmektedir. Windows 10 mobil sürümü Windows resmi sitesinden şu an için ücretsiz indirmeye açılmıştır.

teknik destek

Windows 10 Mobile, akıllı telefonda ve tabletlerde, mobil dokunma odaklı cihazlarda en iyi kullanıcı deneyimi için tasarlandı. Bu sürüm, Windows 10 Home’da bulunan aynı yeni evrensel Windows uygulamalarının yanı sıra Office’in dokunma için iyileştirilmiş yeni sürümüyle de öne çıkıyor.

Windows 10 Mobile, kişisel cihazlarını işte de kullanan müşterilere mükemmel üretkenlik, güvenlik ve yönetim yetenekleri sunmakta. Windows 10 Mobile, ayrıca, kişilerin telefonlarını daha büyük bir ekrana bağlayarak PC gibi kullanabilmeleri için, bazı yeni cihazların telefon için Continuum‘un avantajlarından yararlanmalarını da sağlayacak. Windows 10 Mobile ücretsiz buradan windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso indirebilirsiniz.

Windows 10 Mobile Ücretsiz Full Sürüm indir

Son Güncelleme: 21.03.2017 22:32