Windows 8'den Windows 8.1'e Geçme Yükseltme

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 8 Windows 8.1 geçiş nasıl yapılır? Bilgisayara Windows 8.1 kurma. Windows 8.1' e geçiş ücretsiz mi? Güncelleme sırasında dosyalar silinir mi? Fotoğraflar, oyunlar ve videolar.

Bilgisayarınızda yüklü işletim sistemleri Windows 8 veya Windows 8.1 sürümüne güncellemek ücretsizdir. Windows güncellemeleri Windows Mağazasından kolay yapılabilir. Windows 8 ile Windows 8.1 sistem gereksinimleri hemen hemen aynıdır.

teknik destek

Windows 8′ den Windows 8.1′ e Geçiş Nasıl Yapılır

  • Windows 8.1 güncellemesi ile masaüstündeki uygulamalar, dosyalarınız, hesaplar ve ayarlar değişmez. 

  • Windows 8‘ de oturum açma bilmeniz için hesabınız olması gerekiyor. Bir Microsoft hesabınız varsa onunla devam edebilirsiniz.

  • Windows 8′ den Windows 8.1′ e geçiş,internet hızına göre 1 saat veya 2 saatsürebiliyor. arası sürebiliyor.

 

Başlangıç menüsüne geçiniz (Windows pencere) simgesine dokununuz.

Windows 8'den Windows 8.1'e Geçme Yükseltme

Mağazaya giriş yaptığınızda Windows 8.1 veya Windows RT 8.1 sürümüne geçmeniz gerektiğini gösteren bir uyarı ekrana gelecek. Güncellemeye dokununuz ve indir‘e tıklayınız.

windows 8 yüklü bilgisayara windows 8.1 kurma

 

Windows 8.1 güncellemesi indirildikten ve yükleme ilk aşamasından sonra Şimdi Yeniden Başlat yazısı geldiğinde tıkladıktan sonra bilgisayar yeniden başlayıp kurulum kaldığı yerden devam edecektir.

 windows 8.1 kurma,windows 8.1 yükleme

 

 

Kurulum sırasında Hızlı ayarlar bölümünü seçerek devam edebilirsiniz.

 

windows 8.1'e nasıl geçilir

 

Hızlı ayarlar ile Microsoft hesabınızı girmenizi isteyecek. İstersenizde telefon numaranız ile doğrulama yapabilirsiniz.E-posta adresini tercih ettiyseniz mailinize gelen kodu giriniz.

 

Mail hesabınız varsa ( özellikle hotmail ) mail adresinizi ve şifrenizi yazınız yoksa yeni hesap açınız. Yazacağınız mail adresine Microsoft tarafından doğrulama kodu gelecek bu kod kurulum sırasında sizden istenecek. Windows 8.1 kurulumda dil Türkçe dışında geldiyse ingilizce gibi gelen yazılarda sürekli next olanı seçiniz. 

 

windows 8.1'e nasıl geçilir

 

Windows 8.1 güncellemesi sırasında birden çok bilgisayar yeniden başlatılması gerekebilir.

Son Güncelleme: 21.03.2017 20:27