Windows 10 Özellikleri Ücretsiz Beta Windows 10 Sürümü

media 422

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 Özellikleri Ücretsiz Beta Windows 10 Sürümü,Windows 10 Çıkacak,Windows 10 indir,Windows 10 Fiyatı Türkiye

Windows 10 Özellikleri Windows 10 ile Gelen Yenilikler

Windows 10 Özellikleri Beta Sürümü Yenilikleri. Windows 10 Ne Zaman Çıkacak? Windows 10 indirme Ne Zaman Sunulacak? Windows 10 Fiyatı Ücreti? Windows 10 Türkiye. Windows 10 Yenilikleri Neler?

teknik destek

Windows 10 için yayınlanan ön izleme bilgileri aşağıda yer almaktadır. Gelecek ay itibari ile Windows 10 detayları netleşecektir.Microsoft resmi sitesinde kısa süre sonra beta sürümü indirmeye sunulacaktır. Windows 10 beta sürümü test amaçlı olup gelen şikayetler ve denemeler sonuç’ u ile düzenlemelere gidilecek.

Windows 10 tanıdık bir başlat menüsü: Başlat menüsü geri geldi, ama sevdiğiniz uygulamalar ve Live Fayans için onunla yeni bir özelleştirilebilir boşluk getiriyor.

Windows 10 her şey bir pencerede çalıştırır: Şimdi, Windows Store’dan Apps masaüstü uygulamalar yapmak ve yeniden boyutlandırılabilir ve etrafında hareket ve maximize, minimize için izin üst başlık çubukları var aynı biçimde açık ve bir tıklama ile yakın.

Windows 10 ekran geliştirmeleri: Şimdi dört uygulamalar yeni bir kadran düzen ile aynı ekranda tersledi olabilir. Windows ayrıca ek yakalamaya çalışmakta, diğer uygulamalar ve programları gösterir ve hatta diğer açık uygulamalar ile kullanılabilir ekran alanı dolduran akıllı önerilerde bulunacaktır.

Windows 10 yeni görev görünümü düğmesi: açık dosyalar ve oluşturduğunuz herhangi bir masaüstü hızlı erişim arasında hızlı geçiş için görev çubuğunda yeni bir görev görünüm düğmesi var.

Windows 10 Yenilikleri

Windows 10 çoklu masaüstü: farklı amaçlar ve projeler için masaüstü oluşturma ve kolayca bu masaüstleri arasında geçiş ve her masaüstünde bıraktığı yerden devam.

Windows 10 daha hızlı dosya bulun: Dosya Gezgini artık daha kolay üzerinde çalıştığım dosyaları bulmak için yapım sizin son dosyaları ve sıkça ziyaret klasörleri görüntüler.

Eylem bu özelliklerin çoğunu görmek Joe Belfiore den aşağıda videoyu izleyin. Yolu istediğiniz işi size yardımcı olur ve daha üretken olmak için yeni yetenekleri sağlarken, Windows 10, ileri aşinalık duygusu taşır nasıl hemen görürsünüz.

Komut satırında CTRL+V (yapıştır) klavye kısayolu ve Continuum adındaki yeni bir tasarım işlevi, Windows 10 arayüzünün kullandığınız cihaza göre değişmesini sağlıyor

Windows 10 Teknik Özellikleri Neler

Son Güncelleme: 30.03.2017 06:06