WhatsApp Plus güvenli mi?

media 1369

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp Plus nedir? Uygulama gerçek WhatsApp' ı taklit etmekte. Çok sayıda kullanıcıya sahip. Özellikle biri çevrim içi olduğunda bildirim göndermekte. Ama güvenlik konusunda şüpheli bir program.

WhatsApp Plus, bu uygulama genelde artı bazı özellikler nedeniyle tercih edilmekte. Tabi bu özelliklerin bazıları artık WhatsApp’ ın resmi uygulamasında bulunmakta. Peki neden tercih edilmekte? Örnek olarak uygulamada kimin çevrim içi olduğunun bildirimi gelmekte. Bir diğer özelliği ise farklı bir uygulama kullanmadan şifreleme.

teknik destek

WhatsApp, Facebook’ un düşdüğü duruma düşmemek için bazı önlemler aldı. Veri gizliliği konusunda iyileştirmelerde bulundu. Bu hususu da eklemek istiyorum.

Sorularınız için yorumla iletişime geçebilirsiniz. WhatsApp destek hattı…

WhatsApp Plus güvenli mi?

WhatsApp Plus güvenli mi?

Güvenlik konusunda net bir bilgi aktaramayız. Nedeni tüm uygulamalarda ileride güvenlik açıkları çıkmakta. Ama bu uygulama resmi olmadığından ve taklit bir uygulama olduğundan güvenli olmadığı kanaatındayız. 

Şu an uygulama için verileri başka yerlere gönderdiği yönünde iddialar yer almakta. Malum bazı uygulamalar rehber dışında bir çok veriye ulaşabiliyor.

WhatsApp Plus virüs var mı? Güncel olan bir iddiaya göre “PUP.Riskware.Wtaspin.GB” şeklinde bir virüs uyarısına neden olduğu söylenmekte. Büyük ihtimal reklam virüsü olabilir. 

Virüslü uygulamalardan korunmak için! “Google Play Protect” kullanılabilir. Bu Google’ nin yaptığı bir uygulama. Aynı zamanda iyi bir virüs programı da kullanınız.


WhatsApp arama butonu özelliği

WhatsApp arama butonu özelliği

Sonsuzluk işareti nedir nasıl yapılır

Sonsuzluk işareti nedir nasıl yapılır

WhatsApp database klasörü nedir

WhatsApp database klasörü nedir
Son Güncelleme: 31.12.2018 21:08