WhatsApp Otomatik Video Resim İndirmeyi İptal Etmek

media 3002

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Whatsapp' ta otomatik video açılması nasıl engellenir? Resim fotoğraf indirme kapatma. Gönderilen video inmesi engellemek. Videoların açılmasını önlemek engellemek.

Android ve iOS telefonlarda WhatsApp hesabına gelen video ve fotoğrafların otomatik indirilmesini ve açılmasını engellemek için Medyayı Otomatik İndir seçeneğini düzenleyebilirsiniz.

teknik destek

İnternet paketi kullanıyorsanız kotanızın erken bitmesini istemiyorsanız gelen video ve resimlerde bu seçeneği kullanarak inmesini engelleyebilirsiniz. İsterseniz operatör 3G internetini seçebilir, isterseniz Wi-Fi bağlantısını ayarlayabilirsiniz.

iOS telefondan WhatsApp uygulamasını açıp sağ alt tarafta yer alan Ayarlar bölümüne oradan’da Sohbetler ve Aramalar’ a giriniz.

WhatsApp otomatik video indirme iptal etme

whatsapp otomatik video açılmasını durdurma

Sohbetler ve Aramalar bölümünde yer alan Medyayı Otomatik İndir seçeneğine giriniz.

otomatik medya indirmeyi kapatma

Otomatik indir bölümünde yer alan Görüntüler, Sesler ve Videolar seçeneklerinde Wi-Fi yada Hücresel Veri seçeneklerini kullanarak internet bağlantı kullanımını seçebilirsiniz. Eğer her iki bağlantı seçeneğinde de video ve fotoğrafların otomatik inmesini durdurmak istiyorsanız, başlıkların içerisinde Yok seçeneğini seçebilirsiniz.

whatsapp otomatik video durdurma,otomatik medya indirme

Android cep telefonlarında otomatik indirmeyi durdurmak için WhatsApp > Menü Tuşu > Ayarlar > Sohbetler ve aramalar > Medyayı otomatik indir bölümünden yapabilirsiniz.

Son Güncelleme: 14.03.2017 17:04