WhatsApp bayrama özel tüm hatlara bedava internet

media 1215

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp üzerinden yine bir dolandırıcılık yöntemi ve sahte kampanya mesajı. Bu mesajı kişiye gönderdiğinizde ücretsiz bedava 1GB, 2GB, 3GB, 5GB, 8GB ve 10GB internet kazanın.

WhatsApp‘ tan telefona şöyle bir mesaj geldi mi? “Bayrama özel tüm hatlar için bedava internet” Bedava kısmı da 8GB olarak yer alıyor.

teknik destek

Yollanan mesajın içeriğinde short. pe diye bir site adresi ve uzantısı ise ucretsiz8gb / 8gbnet şeklinde. Yönlenilen hosting uzantısı blogspot.com olarak görülmekte.

Tebrikler 8 GN internetti kazandınız. Promosyından yararlanmak için en az 40 Whatsapp kullanıcısına bu mesajı göndermeniz gerekiyor. Tüm Whatsapp kişilerle yani arkadaşlarınız ile paylaştığınıza 8GB ücretsiz gelecek. Hediyenim 5 veya 15 dakika sonra geleceği belirtiliyor. Onaylama butonu olarak yeşil renkle Whatsapp butonu var. Bastıktan sonra “Whatsappınız ele geçirildi” uyarısıyla karşılaşacaksınız. 

WhatsApp bayrama özel tüm hatlara bedava internet

WhatsApp bedava 8GB internet mesajı

Bu şekilde gelen kampanya mesajlarına itibaret etmeyiniz. Ne Avea Türk Telekom’ da ne Vodafone’ da ne de Turkcell operatöründe bu şekilde bir kampanya hediyesi var. Ama genelde bayramlar için her yöne hediye internet, hediye sms ve hediye dakika olabiliyor. Yalnız bu böyle bir hediye değil!

Mesajdaki siteye girdiğimde ne olacak? Link tıklandığında sözde bir anket çıkıyor. Sonra size bazı sorular soruyor. Evet hayır gibi… Sonra paylaşmak için Whatsapp butonuna dokunmanızı istiyor. Sonrasında virüs bulaştırabiliyor.

Bu şekilde bir tuzağa düşenler cihazından internet bağlantısını kesip virüs taraması başlatsın.

Unutmadan Turkcell’ in 10 GB hediye internetti bulunmakta. Bu kampanya Aralık 2018′ e kadar devam edecek. Detayları resmi web sitesinden alabilirsiniz.


15 Temmuz hediye internet dakika sms sorgulaması

15 Temmuz hediye internet dakika sms sorgulaması
Son Güncelleme: 21.08.2018 02:02