Facebook şifrem doğru ama yanlış şifre uyarısı geliyor

media 385

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook' ta şifre hatası alıyorum. Şifrem doğru ama yanlış şifre uyarısı alıyorum. Hesabıma neden giremiyorum? Şifremi kim değiştirdi? Şifre nasıl yenilenir değiştirme!

Facebook şifresinin doğru olduğundan emin olduğum halde şifrenizin yanlış olduğunu bildiren bir uyarı alıyorsanız. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir. Genelde şifre çalındığından bu sorunla karşılaşılabiliyor.

teknik destek

Klavyede caps lock tuşunun ve num lock tuşlarını kontrol ediniz. Hesabınıza yine giriş yapamazsanız, facebook şifrenizi yenileyiniz. Facebook hesabınız çalınmış olabilir. Facebook hesabınızda kullandığınız mail adresine erişim yapıp yapamadığınızı kontrol ediniz.

Fcaebook hesabına giriş yaparken çok sayıda deneme sonucu erişiminiz engellenmiş olabilir. İlerleyen saatlerde tekrar deneyiniz olmazsa 24 saat bekleyiniz.

Facebook şifrem doğru ama yanlış şifre uyarısı

Facebook şifrem doğru ama yanlış şifre uyarısı geliyor

Facebook şifrem doğru ama yanlış şifre uyarısı alıyorum çözümü

Facebook hesabınız çalınmışsa sitemizden konu ile ilgili arama bölümünden çözüm saylarına ulaşabilirsiniz.

Facebook ile iletişime geçmek için sitemizden facebook şifremi unuttum ve facebook şifrem çalındı yazarak aratıp başvuru adreslerine ulaşabilirsiniz.

Aranan Kelimeler: Facebook şifrem doğru ama yanlış şifre uyarısı geliyor,facebook hesabıma giriş yaptığımda şifrem hatalı diyor,şifre hatalı uyarısının çözümü nedir,şifre sıfırlama

Son Güncelleme: 24.03.2017 16:57