Chatsel Premium Video Chatsel.com 6670 Nedir Nasıl İptal Edilir

media 3472

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Chatsel Premium Video Chatsel servisi 6670 nedir ve nasıl iptal edilir? habersiz üyelik sorunu açılan internet popup tıkladım hattıma TL kontör gitti faturama ücret yansıdı.

adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=13428507&PluID=0&ord=5552207613363Chatsel premium video servisi adı altında internette kasıtlı dolaşan bazı siteler veya virüs bulaşan site ve bilgisayarlarda çıkan reklamlara tıkladığınızda istem dışı video abonelik paketini başlatıyorlar. Chatsel Premium Video abonelik iptali ve gerekli bilgilendirme bu yazı satırlarında.

teknik destek

Chatsel Premium Video Paketi Servis Abonelik İptal Etmek

Chatsel Premium Video üyeliğini iptal etmek için IPTAL VIDEO yazıp 6670‘e gönderip onay mesajını beklemeniz gerekiyor eğer onay gelmez ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz önerilir.

Chatsel Premium video servisi aboneliği; Avea, Turkcell ve Vodafone için haftalık 14TL aylık ise 56TL’dir

Uyarı: İptal edilen dönem için ücret iadesi yapmıyor Chatsel Premium müşteri hizmetleri 0850 8406122

Chatsel Premium Video servisi kullanıcıdan onay almadan yasal boşluklardan yararlanan bir servistir.

İntenete giren bazu bilgisayarlarda ve mobil cihazlardan pop – up reklam açan sitelere hücresel veri bağlantısıyla girdiğinizde reklamı tıkladığınız andan itibaren ücretlendirme başlayabilmekte. Bu tarz sitelere mobil veri bağlantısı ile girmemeniz önerilir.

Chatsel Premium Video Chatsel.com 6670 Nedir

Chatsel Premium Video için Yapılan Şikayetler

Girdiğim internet sitesinde açılan popup sayfada aradığım şeyle ilgili olduğunu düşünerek bastığım tek bir butonla 14 liramı aldılar. Chatsel.com müşteri hizmetlerini aradığımda uyarımız ekranda var diyerek ücret iadesinin yapılmayacağı aktarıldı.

Telefonumu chatsel premium video tarafından 3 adet mesaj geldi ilk mesaj -[Servisi iptal etmek için iptal video yazıp 6670’e gönderebilirsiniz.

İkinci mesaj Chatsel premium video servisinden 1 hafta boyunca sınırsız video izleme hakkınız tanımlanmıştır. Videoları izlemek için video. Chatsel.com adresine girebilirsiniz.

Üçüncü mesaj’ da ise Chatsel premium video servisi aboneliğiniz başlamıştır şeklinde mesaj geldi. Abonelik, tüm vergiler dahil aylık 56 TL’ dir ve her ay bu otomatik olarak yenilenece. Aylık ücrette haftalık olarak 14 TL şeklinde tahsil edeilecek.

Ozan Beyin Chatsel Premium ile ilgili BTK’ ya yaptığı başvuru sonucu

Konu ile ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun sitesine üye olarak ( tuketici.btk.gov.tr ) mobil operatör hakkında şikayet oluşturdum, şikayet sonucunda Turkcell’den klasik bir müşteri hizmetleri yanıtına ek olarak memnuniyet adına iban numaranızı iletmeniz durumunda kesilen ücretin chatsel tarafından geri verileceğini bildirdiler. iban numaramı ilettim ve parayı geri yatırdılar.

sitenizdeki linke bu bilgiyi ekleyerek insanları yönlendirebilirsiniz belki. tüm yazışmalar BTK’nın sitesi üzerinden yürüyor.

Son Güncelleme: 20.04.2017 18:45