Twitter Kaybedilen veya Unutulan Şifreyi Kurtarma

media 2411

Son güncelleme 7 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter şifremi unuttum mail e-posta sıfırlaması ile güvenlik kodunu aldım şifremi değiştirdim ama hala hesabıma giriş yapamıyorum açılmıyor? Twitter şifre kurtarma.

Twitter şifremi unuttum hesabımı sıfırlama güvenliğe almak için kodu aldım şifre değişikliği yaptım ama hesabım açılmıyor. Twitter şifre kurtarmak için başvuru adresi 2017

Hesabınıza erişimi hiçbir zaman kaybetmemek için yapabileceğiniz en iyi şey, doğru ve güncel bir e-posta adresi ve/veya telefon numarası girmektir. Hesabınızla ilişkilendirdiğiniz e-posta adresi ve/veya telefon numarasının güncel olduğundan emin olmanız için tekrar kontrol ediniz. Özel destek hizmeti numarası 

Twitter şifrenizi unutmuş olsanız bile giriş yapabilirsiniz:

Şifrenizi unuttuysanız, e-posta veya SMS (kısa mesaj) yoluyla geçici bir giriş kodu isteyebilirsiniz (hesabınızda onaylanmış bir telefon numarası varsa). Kendinize giriş kodu gönderme seçeneği, geçersiz bir şifre girdikten sonra giriş ekranında görüntülenir (şu anda yalnızca iOS aygıtlarda kullanılabilir). Giriş kodunu aldığınızda giriş yapmak için bu kodu kullanabilirsiniz (şifreniz yerine). Lütfen unutmayın: Giriş kodu geçicidir ve yeniden kullanılamaz.

twitter.com adresindeki Güvenlik ve gizlilik ayarlarınıza giderek bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.Güvenlik bölümünde Kod ile giriş yap seçeneğini bulun ve Hesabıma giriş yapmak için her zaman şifre gereksin seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin.

Not: Bu özellik yalnızca iOS için Twitter’da kullanılabilir. Ayrıca, giriş onaylamasını etkinleştirirseniz bu özellik kullanılamaz.

Twitter oturumunuz açıkken şifrenizi değiştirme:

  1. Giriş yaptığınız hesapta, ekranınızın sağ üst köşesindeki profil simgesine tıklayın ve Ayarlar öğesini seçin.
  2. Şifre sekmesine tıklayın.
  3. Mevcut şifrenizi girin.
  4. Yeni şifrenizi belirleyin.
  5. Değişiklikleri kaydet öğesine tıklayarak değişiklerinizi kaydedin.
  6.  

Not: Oturum açabiliyor ancak şifrenizi hatırlayamıyorsanız şifre ayarları sayfasından kendinize bir şifre sıfırlama e-postası gönderebilirsiniz.

Twitter e-posta aracılığıyla şifre sıfırlama:

  1. twitter.com, mobile.twitter.com, Twitter uygulamasının (Android veya iOS) giriş sayfasından, Şifreni mi unuttun? bağlantısını seçin veya buraya tıklayın.
  2. E-posta adresinizi, telefon numaranızı veya Twitter kullanıcı adınızı girin.
  3. Şifre sıfırlama e-postasını almak istediğiniz e-posta adresini seçin.
  4. E-posta gelen kutunuzu kontrol edin. Twitter, hesabınızın e-posta adresine anında bir mesaj gönderir.
  5. E-postadaki sıfırlama bağlantısına tıklayın.
  6. Yeni şifre belirleyin.
  7.  

Not: Bu e-postalardaki şifre sıfırlama bağlantıları belirli bir süre için geçerlidir. Bağlantıya tıkladığınızda çalışmıyorsa yenisini istemeyi deneyin ve bir dahaki sefere en kısa zamanda kullanmaya çalışın.

Twitter SMS aracılığıyla şifre sıfırlama:

Mobil ayarlarınızda cep telefonu numaranızı hesabınıza eklediyseniz, SMS/kısa mesaj ile bir şifre sıfırlaması alabilirsiniz.

  1. Şifreni mi unuttun? sayfasında, cep telefonu numaranızı, e-posta adresinizi veya Twitter kullanıcı adınızı girin.
  2. Telefon numaranızı seçin.
  3. Twitter size 15 dakika süreyle geçerli olacak altı haneli bir kod gönderir.
  4. Bu kodu web sayfasına girin.
  5. Ardından yeni şifre belirlemeniz istenecektir.
  6.  

Twitter SMS kodunu almadınız mı?

  • Kodu almanız birkaç dakika sürebilir
  • Birkaç dakika içinde kodu almazsanız, Twitter’dan SMS bildirimi aldığınızdan emin olmak için Twitter kısa kodunuza YARDIM yazıp gönderin. Herhangi bir yanıt almazsanız, lütfen SMS sorun giderme sayfamızı inceleyin ya da yukarıdaki e-posta aracılığıyla şifre sıfırlama seçeneğini kullanın.
  •  

Twitter şifre sıfırlama için ek bilgiler isteme:

İstemediğiniz halde sık sık şifre sıfırlama mesajı alıyorsanız, şifre sıfırlama işlemi başlatmak için daha fazla bilgi girilmesini isteyebilirsiniz:

  1. Bilgisayarda Güvenlik ve gizlilik ayarları sayfanıza gidin.
  2. Sayfayı aşağıya kaydırın Şifremi sıfırlamak için kişisel bilgilerimi iste öğesinin yanındaki kutuyu işaretleyin.
  3. Şifre sıfırlama e-postası veya SMS/kısa mesaj göndermek için kullanıcı adınıza ek olarak hesap e-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı da girmeniz gerekebilir.
  4.  

Hâlâ sorun devam ediyorsa burada yer alan başvuru formunu doldurup Twitter’a gönderebilirsiniz.

twitter oturumunuz açıkken şifrenizi değiştirme

twitter oturumunuz açıkken şifrenizi değiştirme,twitter e-posta aracılığıyla şifre sıfırlama,twitter sms aracılığıyla şifre sıfırlama,twitter sms mesaj kodunu almadım,oturumun açık nasıl şifremi değiştiririm

Son Güncelleme: 11.03.2017 23:46