Galaxy S6 Ücretsiz McAfee Virüs Programı Yüklü Gelecek

media 396

Son güncelleme 5 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy S6 Ücretsiz McAfee Virüs Programı Yüklü,Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge Ücretsiz Virüs Temizlemek,McAfee Koruma Uygulaması Ücretsiz

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge telefonlar için McAfee virüs güvenlik koruması ücretsiz yüklü olacak. Ücretsiz virüs programı için her hangi bir ücret alınmayacak. Yükleme dahili uygulama olarak yerini alacak.

Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge telefonlarında güvenlik uygulaması KNOX ile beraberinde ücretsiz antivirüs programı ile satışa çıkaracağını duyurdu. Ücretsiz virüs koruma uygulaması cihazın önbelleğinde yüklü olarak gelecek.

McAfee Virüs Güvenlik Koruma Şirketinin Yaptığı Basın Açıklaması

Mobil Dünya Kongresi, Barselona, ​​İspanya – 2 Mart 2015 – Intel Güvenlik bugün Samsung cep tehditler giderek artan sayıda onları güvende tutmak yardımcı olmak için bir güvenlik çözümü ile Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge’in akıllı telefon kullanıcıları sağlayan olacağını açıkladı. İlk kez, Samsung Galaxy S6 ve S6 Kenar ile önceden yüklenmiş olacak VirusScan Mobil teknoloji. Bu anlaşma ile, müşterilerin Galaxy S6 cihazlar daha güvenli bir çevrimiçi mobil deneyim sağlıyor anti-malware teknolojisi ile korunacaktır.

Karmaşık kesmek tehdidi mobil cihazlar yaygın hale dünya daha bağlı hale geldikçe genişletmeye devam ediyor. Mobil spyware, IOT cihazlarda saldırıları, ve mobil ödemeler büyüme, birçok popüler ünlülerin fotoğrafları sızan “celebgate” saldırısından, mobil cihazlar ve potansiyel riskleri güvenlik açıkları her zamankinden daha fazladır. Bir göre yeni raporda 2014 raporu dördüncü çeyreğinde yüzde 14 artarak McAfee virüs içeren Labs, mobil zararlı yazılım, yanı sıra zararlı uygulamalar ve URL’ler ile, aynı zamanda, mobil kötü amaçlı yazılım için enfeksiyon oranı önemli ölçüde artmıştır bulundu Tüm sistemlerin en az yüzde 8 Q4 2013 yılından beri bir enfeksiyon rapor ile.

“- Bankacılıktan dosyalama vergileri alışveriş – Biz kullanıcıların mobil cihazlarda hemen her şeyi yapıyoruz bağlantı, benzeri görülmemiş bir çağda yaşıyoruz potansiyel risk altında kendi hassas veri ve gizlilik koyarak,” John Giamatteo, SVP ve GM Intel dedi Güvenlik. “Intel Güvenlik yardımıyla, Samsung Galaxy S6 ve S6 Kenar kullanıcıların güvenli çevrimiçi deneyimler sağlamak için koruma alabilirsiniz.”

Intel Security güvenlik çözümleri zaten dünya çapında PC üreticilerinin çoğunluğu temin edebilirsiniz. Bu ön-yüklenmiş teknolojisi ile, Samsung Galaxy S6 ve S6 Kenar kullanıcıları anti-malware tarama ve koruma zaten inşa ve güven ile mobil dünyayı keşfetmek, böylece yeni cihazlarda aktif olacaktır.

“Önceden yüklenmiş bir güvenlik çözümü ile, Samsung Galaxy S6 ve S6 Kenar kullanıcıları en son anti-malware teknolojisi zaten yerleşik ve yeni cihazlarda aktif olacak,” Henry Lee, Güvenlik Ar-Ge, Samsung Mobil İletişim Bölümü Başkan Yardımcısı söyledi. “Tüketicilerin dijital dünyada güvenli hissediyorum böylece ortakları ile yakın çalışıyoruz birinci sınıf güvenlik çözümleri sunmak için.”

 

Galaxy S6 Ücretsiz McAfee Virüs Programı Yüklü

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:55