Instagram takipçi ve yorum bildirimi gelmiyor

media 267

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram yorum bildirimi veya takipçi bildirimleri telefona mesaj olarak gelmiyor şeklinde yazanlarla karşılaşıyoruz. Çözümde kontrol edilecekleri aşağıya ekledik.

Instagram bildirimler gelmiyor sorunu bazen açık ama gelmiyor durumuyla karşılaşmaya kadar gidebiliyor. Buradaki durumun ya ayarların yapılandırılmasında sorun olduğu ya da hesapla alakalı bir sıkıntının çıktığını gösterein. Bunun dışında olabilecekleri aşağıya ekliyoruz ve yardım isteyenler önce neler yaptıklarını yazmaları gerekiyor.

teknik destek
  • Telefonun bildirimleri kontrol edilsin.
  • Uygulamanın bildirimlerini teker teker kontrol ediniz. 
  • Başkalarında aynı durum var mı?
  • Telefonda güvenlik adına bir uygulama kullanılıyorsa devre dışı bırakılarak denensin.
  • Profilde bir değişiklik yapılabilir mu deneyin.

Testin amacı ayarların ve hesaba gelen bir engelleme var mı kontrol etmek. Varsa profilde herhangi bir şeyi değiştiremezsiniz.

Dondurma yapanlarda ilk hafta sorunlar görülebilir ve zamanla düzeliyor. Yani beklemeniz gerekebilir.

Başka uygulamalarda da sıkıntı var mıdır diye bakmak gerekebilir. Varsa yedek bir telefonla test edin ve duruma göre bir yol izleyiniz. Eğer güncelleme geldi ve böyle bir durum çıktı ise o zaman eskisine dönerseniz çözülecektir.

Profille alakalı durumlarda bildirimi uygulama ayarlarına girerek yapınız. Telefona bildirim mesajı gelmiyor veya e-postaya gelmiyor ise ayrı ayrı incelemek gerekir. Başka cihaz ve mail’ in başka bir mail ile yönetmek geçici bir çözüm sunabilir. Örnek Hotmail’ i Gmail üzerinden yönetebilirsiniz. İçe aktar gibi özellikle var.

Instagram takipçi ve yorum bildirimi gelmiyor

Gönderiler, hikayerler, yorumlar ve dğer bildirim türleri kısımları incelenmesi gerekiyor. Daha önce mail eklenip ve doğrulama yapılmadı ise gelmeyebilir. Bu numara içinde geçerli ve şikayet sonucu gelen yaptırımla alakalı durumlarda da çıkmakta.

Son Güncelleme: 11.08.2020 18:34